WinBet регистрация

Благой Иванов-Шон Джордан на живо 19.03.2017


BG_Insta_Social_1080x1080_MMA_Ivanov_JordanБлагой Иванов-Шон Джордан излизат в тази среща за световната титла по бойно самбо. Двубоят е основното събитие на гала-вечерта „WSOF 35“, която включва и редица битки преди тази между Иванов и Джордан. Със сигурност двамата ще има с какво да впечатлят, а феновете на бойните спортове у нас също ще имат възможността да наблюдават срещата на живо. До момента Благой Иванов осъществи две защити на титлата си като благодарение на тях титлата е негово притежание вече почти две години. Със сигурност предстоящият двубой ще е много сериозно изпитание за него, което може да му позволи да се утвърди на световния връх.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Шон Джордан на свой ред получава изключителна възможност, каквато няма да има скоро. При победа той ще вземе пояса и ще стъпи на световния връх. Вчера – по време на измерванията, кантарът отчете известно предимство на Джордан по отношение на теглото. В същото време той е и малко по-висок от „Багата“, което по определен начин може и да му е от полза.Голямо предимство за Благой Иванов – „Багата“ е това, че работи с изключително силен екип. Неговите треньори са сред най-силните в целия свят, ако не и най-силните и това е една от основните причини той да стъпи на световния връх. Българинът ще направи всичко по силите си, за да направи трета защита на пояса си и да остане на върха още дълго време.

Въпреки това 30-годишният българин, който до момента е почти безгрешен със своите 14 победи от 16 битки, ще направи всичко по силите си, за да се справи с Джордан и да запази титлата си за трети път.

Очаквам българинът да покаже кой е по-силният от двамата и да постигне нова победа !

*Гала-вечерта е с начален час 05.00ч. българско време. Най-вероятно е битката на „Багата“ да започне около час по-късно.

Прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017