WinBet регистрация

Ботошани-Клуж на живо 17.07.2017


dan petrescu clujБотошани-Клуж излизат в тази среща помежду си от 1-ия кръг на румънската Първа лига. Първенството в страната продължава да се развива по формата от последните няколко години – с редовна част и последвало подразделение на две части, така че двата отбора ще се надяват на добро начало, за да могат да се устремят към завършване в горната група. Последният сезон беше благоприятен за тях, като домакините останаха в средата на класирането, но за тяхно съжаление във втората осмица, докато предстоящите им съперници завършиха 5-и (към края на редовния сезон). Едва ли обаче и през този сезон отборът на Ботошани ще е в състояние да стига регулярно до прилични резултати, които да го утвърдят в средата на подреждането. Отборът се раздели с някои от най-важните си футболисти през изминалия сезон и определено е на път на сериозна криза. Сред тях бяха: Хергелегиу, Фасфари, Поповичи и Албут. Привлечените футболисти пък бяха изцяло на свободни трансфери като качествата им са спорни и по всяка вероятност няма да успеят да се представят на желаното ниво. Към редиците на тима се присъединиха: Середиуч, Пап и Тарша, а под наем бяха привлечени Чиачери и Попа.

ГЛЕДАЙТЕ СРЕЩАТА
БОТОШАНИ-КЛУЖ
ПРЯКО СЪС ЗВУК И КАРТИНА В efbet

ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Като се добави и треньорската промяна в редиците на домакините, свързана с назначаването на Константин Еначе, който последно беше начело на различните младежки формации на националния отбор, то определено ситуацията около тима е много неблагоприятна. Той е изправен пред много сериозно изпитание и по всяка вероятност ще се пропука.

В същото време на моменти Клуж се доближава до най-добрите си години, макар и резултатите все още да не са на възможно най-високо ниво. Отборът върви в правилната посока и това няма как да бъде пропуснато да се отбележи, а стремежът му е да продължи да се развива. Въпреки това действията на клубното ръководство са в пълно противоречие с казаното до тук и извършените почти 10 трансфера ще повлияят много негативно. В рамките на този трансферен прозорец Клуж се възползва от няколко много добри възможности за привличането на качествени футболисти, но до момента всичките трансфери са на свободни агенти, като се вижда голямото желание на легендарния наставник Дан Петреску да подсили отбора си с опитни футболисти. В селекцията му попаднаха: Пелайо, Моутиньо, Влад, Винисиус, Нистор, Хамед, но при всички положения по-голям интерес будят трансферите на: Сърджан Лукин, Овидиу Хобан и Емануел Кулио.

 Точно в този случай обаче многобройните трансфери и извършените редица промени в състава на Клуж ще доведат дотам, че този сезон да започне по един много неприятен начин.

Очаквам посредствен футбол и ниска резултатност в тази среща между два отбора, които и през този сезон няма да стигнат до нещо по-съществено.

Прогноза: под 2.5 голаРегистрирай се с промо код: 1017