Palmsbet Sports Betting Bulgaria

България – Австралия (волейбол, световна лига) на живо, 03.07.2016


bulgariaВ тази 9-а среща от група 1 на Световната лига по волейбол България излиза срещу Австралия. Двубоят ще се изиграе в Далас, САЩ. Това означава, че нито един от двата отбора няма да може да се възползва от домакинското предимство. Значението на този двубой е огромно както за едните, така и за другите, защото точно той се явява пряк сблъсък за оцеляване в лигата на най-добрите.

От началото на групата и България, и Австралия имат 8 загуби в изиграните си 8 срещи, така че може да се каже, че са много далеч от най-доброто си състояние.

efbet официално вече са лицензирани в България. Всички стари сметки са изтрити и всеки трябва да се регистрира на ново. Всеки може да се регистрира в Бет365 от този линк и банера долу!

Случващото се в родния национален отбор донякъде е обяснимо, защото от началото на групата той е в меко казано експериментален вид. Вчера срещу Русия Пламен Константинов реши да заложи почти изцяло на младоци с цел да запази най-доброто от състава си за решителния двубой с Австралия.

„Кенгурата“ са изключително опитен отбор, който разполага с няколко много класни волейболисти. В настоящия вид на двата отбора може да се каже, че просто няма място за сравнение между тях поне по отношение на опит. В редиците на „кенгурата“ има волейболисти от класата на Томас Едгар, Нейтън Робъртс, Харисън Пийкок, Ейдън Зингел, капитанит Григори Сукочев и др.

В редиците на родния национален отбор най-сериозното име е това на Цветан Соколов, а освен неговото на преден план се виждат и имената на Виктор Йосифов, Тодор Скримов и Николай Пенчев.

Според мнозина „лъвовете“ са фаворити, но поне според мен те ще имат огромни трудности в този двубой.

Очаквам Австралия да се представи на ниво и да спечели зададения хендикап от +2.5 гейма, което означава, че просто трябва да спечели гейм в срещата.

Прогноза: 2 (+2.5 гейма)



Регистрирай се с промо код: 1017