WinBet регистрация

България – Белгия на живо, 10.07.2015 – Волейбол – Световна лига


BulgariaБългария – Белгия (волейбол). В тази полуфинална среща от Световната лига България приема Белгия. Двубоят ще се играе в „Двореца на културата и спорта“ във Варна, така че „лъвовете“ ще бъдат сериозно подкрепени. Както е известно регламентът на Световната лига е малко сложен за обяснение. Накратко казано отборите се разделят на три групи според нивото на представянето им през последните години.
В първата група са съответно Бразилия, Полша, Италия, Сърбия, Русия и т.н, тоест най-добрите отбори в света.

Нашият тим към днешна дата е във втора група заедно с Белгия, Аржентина, Филандия, Франция и др.

А в трета група са отборите от по-нисък ранг.

Вземи 100 лева бонус от Efbet!

Отделно от това във всяка от споменатите три групи тимовете се разделят на подгрупи и играят помежду си. В крайна сметка Световната лига изготвя класиране на отборите, като към днешна дата са ясни отборите заемащи позициите от 15-а до 30-а, както и 6-а и 7-а позиция, на която в крайна сметка завършиха Иран и Русия/Австралия.

Настоящият представителен тим на България не изглежда никак зле, но при всички положения е на по-ниско ниво от онзи отбор, който представляваше страната ни преди няколко години. В настоящия вид отборът няма толкова ярко изразени индивидуалности, като залага на колектива. Характерното за настоящия национален отбор е, че е съставен от множество млади състезатели, като разбира се, покрай тях има и някои доста опитни, които да им помагат в трудните моменти.

Отборът на България завърши на върха в своята подгрупа, така че отвори място за Аржентина на финалите на Световната лига. На практика класирането на „гаучосите“ дойде буквално в последния момент. Демотивирана България запази голяма част от силите си и по този начин се стигна до 1-3 за Аржентина насред Варна. Ако двата тима се срещнат отново сега, то при всички положения случващото се на игралното поле ще е коренно различно.

На първо време обаче трябва да се справим с националния отбор на Белгия, който демонстрира солидно представяне в своята група. Едва ли обаче качествата на гостите ще стигнат за нещо по-сериозно.

Неприятните новини за Пламен Константинов и неговите момчета дойдоха през последните дни след контузиите на няколко ключови състезатели.

Дори при тяхното отсъствие обаче „лъвовете“ са длъжни да покажат класа и да зарадват многобройните си почитатели !

Прогнозирам силно домакинско представяне и класиране за финалната среща !

прогноза: 1


Регистрирай се с промо код: 1017