WinBet регистрация

България – Италия (волейбол) на живо, 18.10.2015


BulgariaВ тази среща за третото място на европейското първенство по волейбол България приема Италия. Нашите момчета направиха много силно първенство, но определено изпуснаха един уникален шанс да си гарантират медал още вчера. Те водеха срещу Франция с 2-0 гейма, но в крайна сметка загубиха с 2-3 и това означава, че днес ще спорят с Италия за бронзовите медали. „Скуадрата“ на своя страна стана жертва на най-голямата изненада на това европейско първенство – отбора на Словения, който преди това съсече и „дружина Полска“. По традиция срещи, като предстоящата, няма особено значение и доста често двата участника подхождат високомерно, но едва ли сега ще е така.

Още след вчерашната загуба родните национали заявиха, че ще направят всичко по силите си, за да спечелят медал и да зарадват многобройните си фенове. Това би било напълно заслужено с оглед на силната игра на „лъвовете“, които защитиха честта на страната.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

Италианците на свой ред бяха подценили Словения и това им изигра много лоша шега. Зайцев и компания се сгромолясаха много шумно, отпадайки на 1/2-финалите при положение, че бяха считани за почти сигурен фаворит с оглед на сблъсъка със Словения.

България и Италия се познават отлично и едва ли има с какво да се изненадат.

С оглед на факта, че това е среща за третото място, а не финална такава, очаквам да станем свидетели на по-освободен сблъсък, в който и двата тима да демонстрират най-доброто от себе си, без да изпитват особено напрежение.

Очаквам да станем свидетели на много качествен сблъсък, в който и двата тима да спечелят геймове !

прогноза: над 3.5 гейма в срещатаРегистрирай се с промо код: 1017