WinBet регистрация

Кевин Андерсън – Григор Димитров (тенис) на живо, 21.10.2016


grigor dimitrov1В тази среща от 1/4-финалите на АТП Стокхолм Григор Димитров излиза срещу Кевин Андерсън. През последните години тези двама коренно различни един от друг тенисисти се срещат много често на корта. До момента имат изиграни 7 двубоя като балансът в тях е 5-2 победи в полза на Димитров. Няма никакво съмнение, че най-важната от всичките срещи беше спечелена именно от българина – в Акапулко през 2014-а година когато Димитров осъществи един от най-паметните обрати в цялата си кариера.

Това Кевин Андерсън вече виждаше титлата в актива си, но не издържа на напрежението и се срина в най-важния момент от двубоя. Димитров се възползва и осъществи изключителен обрат в тайбрека на 3-ия сет.  По-късно през същата 2014-а година те премериха сили на Мастърса в Торонто като българинът отново спечели и отново в 3 сета. През 2015-а не са се срещали, но ето, че сега отново ще се изправят един срещу друг.

Този двубой идва в много любопитен момент за всеки от тях.

Кевин Андерсън изпраща един посредствен сезон, в който имаше много контузии и със сигурност ще иска възможно най-бързо да го забрави.  По подобен начин се развиваше сезонът и за Григор, с разликата, че той нямаше толкова много контузии, но на моменти разочарованията му бяха много повече от тези на Андерсън. Въпреки това Григор намери точния треньор, който буквално преобрази играта му. Дани Валверду внесе известни корекции в стила на българина и резултатите започнаха да идват. Вчера Димитров нямаше никакви проблеми срещу естонеца Юрген Зоп, стигайки до категорична победа с 2-0 сета.

Очаквам ново силно представяне от страна на световния номер 18, който да намери място на 1/2-финалите на любимия си турнир.

Прогноза: 2-0 сета за Григор ДимитровРегистрирай се с промо код: 1017