WinBet регистрация

Леганес-Осасуна 21.11.2016


osassunaЛеганес-Осасуна излизат в тази среща помежду си от 12-ия кръг на испанската Примера дивисион. И двата отбора са много, много далеч от най-доброто си състояние, така че очакванията към директния им двубой не са за особено високо качество на футбола. Преди началото на срещата и едните, и другите са в зоната на изпадащите като имат съответно 10 и 7 точки. Домакините от Леганес все пак са в малко по-добра позиция благодарение на своите 3 победи и 1 равенство. В същото време те претърпяха 7 загуби като головата им разлика в общ план е 12:21. Броят на допуснатите попадения е голям, но със сигурност по-притеснителното за тях е, че атаката им не е способна да вкарва често.

Резултат с изображение за bonus efbet

Същите са слабостите и на новаците от Леганес, които пък са единственият отбор от началото на сезона в Примера дивисион, който се е разписал по-малко от 10 пъти. Със своите 9 попадения те изпитват много сериозна криза в това отношение, която едва ли ще приключи скоро.

Този двубой идва за Леганес след поредица от 4 загуби като със сигурност настроението в редиците на тима не е никак добро.

В предстоящия двубой домакините ще са без: Марин и Ибанес, докато извън сметките на Осасуна остават: Ромеро, Флано и Дигар.

Очаквам двата тима да подходят много защитно настроени към този двубой като дори равенството е добър избор.

Прогноза: ХРегистрирай се с промо код: 1017