WinBet регистрация

Лестър-Тотнъм на живо 18.05.2017


tottenham

Тотнъм продълава да демонстрира футбол от световна класа !

Лестър-Тотнъм излизат в тази среща помежду си от 34-ия кръг на английската Висша лига. Поредният отложен двубой, който най-накрая ще се изиграе. Точно преди година по същото време Лестър беше на върха на възможностите си след като спечели титлата в един определено паметен сезон не само за феновете си, а и за тези на футбола като цяло. Година по-късно обаче „лисиците“ са върнати в действителността като 11-та позиция в класирането е най-доброто, на което можеха да се надяват след този толкова противоречив за тях сезон. От самото му начало те имаха огромни проблеми в организирането на играта си и се видя, че „магията“ вече я няма. Тя си отлетя на някъде заедно с Клаудио Раниери – големият магьосник на Лестър. Италианският специалист беше освободен от поста си и то след като написа най-великата страница от историята на този отбор. Дори и най-верните фенове на тима, които с години са зад отбора, изразиха възмущението си към това и с пълно право. Така ще се случва след като във футбола вече присъстват хора като Вичай Сривадханапрабха. 60-годишният тайландец направи една огромна грешка след като освободи Раниери от поста си, защото това на практика беше началото на края за отбора му. Феновете на футбола виждат, че с извършената рокада и идването на Крейг Шекспир (никому известен до този момент) наставник, резултатите се подобриха, но това ще е само едно временно явление, което ще бъде в сила до края на настоящия сезон. От началото на следващия Лестър отново ще се върне там, където му е мястото – в битката за оцеляване. Все пак друг от героите на тима от миналия сезон (Джейми Варди) получи огромно увеличение на заплатата си и все пак реши да остане, въпреки че имаше много възможности за продължаване на кариерата си. Точно английският национал се превърна в основната причина Лестър да заема 11-та позиция, а не например 18-та. Попаденията на Джейми Варди в много важни моменти от сезона се оказаха изключително важни за задържането на тима далеч от зоната на изпадащите. За да се завърши тази тема – докато във футбола има хора като Вичай Сривадханапрабха, то може и да се стигне до някакви временни резултати, но с подобни решения, той макар и да не осъзнава, праща отбора си обратно към дъното.

Гледай мача Онлайн в efbet от тук
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега!

Като футболисти настоящият отбор на Лестър е много сходен с миналогодишния, но не точно. Отсъства един футболист – от средата на терена, който на практика се оказа липсващата част в пъзела на тима. Става на въпрос за изключителния Н’Голо Канте, който имаше огромна роля за спечелването на титлата през миналия сезон, присъедини се към отчайващия по онова време тим на Челси, за да се стигне дотам, че във втори пореден сезон французинът да спечели титлата. Поглеждайки останалите футболисти на тима, ще забележим, че те са почти същите от миналия сезон с едва няколко промени – присъствието на Беналюан в центъра на защитата и на Ндиди в средата на терена. Левият краен защитник – Бен Чилуел беше твърда резерва през миналия сезон, а вече е неизменен титуляр след като непрестанните контузии доведоха дотам, че титулярът на тази позиция – Кристиан Фукс да застане в центъра на защитата.

В предстоящия двубой ще видим един отчайващ отбор на Лестър, който ще изглежда меко казано странно в защита – със споменатата централна двойка бранители, която едва ли и на тренировка е била сформирана (Беналюан-Фукс). Контузиите на двамата титуляри точно на тези позиции – Уес Морган и Робърт Хут ще се окажат огромен проблем и ще провалят тима срещу Тотнъм.

„Шпорите“ отпътуваха за „Кинг Пауър“ с всичко най-добро, с което разполагат. Извън сметките им са единствено Дани Роус и Хари Уинкс, които продължават да са контузени. Преди седмица този отбор демонстрира за пореден път колко качествен е. Той не спечели титлата по подобие на Лестър, но това въобще не притеснява както собственика на тима – Даниел Леви, така и наставника – Маурисио Почетино. Двамата изградиха един много добър тандем и резултатите от него са видими. С всеки следващ сезон Тотнъм се изкачва напред в класирането, а при този ход на развитието си, със сигурност ще е част от битката за титлата и през следващия сезон. Миналата година „шпорите“ останаха на 3-та позиция, сега ще са втори, а в този ред изкачването им догодина ще означава и спечелване на титлата. Трудно може да се говори за подобно нещо, но то е напълно възможно.

Очаквам отново и отново, „шпорите“ да демонстрират футбол от най-високо ниво, а изключителното им дуо в предни позиции – Хари Кейн-Деле Али да направи голямата разлика.

Прогноза: 2Регистрирай се с промо код: 1017