Майкъл Ван Гервен-Гари Андерсън (дартс) на живо 02.01.2017


Michael Van Gerwen celebrates winning his first set 14/10/2012ÊПредлагаме ви една прогноза, която много, много трудно може да се намери на друго място. Това е световното първенство по дартс и в частност финалната среща от него. Историята на тази игра помни редица случаи, в които някои играчи са се промъквали до финалния двубой без да са най-добрите в надпреварата, но предстоящият случай със сигурност не е такъв. Това е един от случаите, в които ще наблюдаваме финал от възможно най-високо качество между двама играчи от възможно най-висока класа. Това е един сблъсък между две различни генерации – тази на Майкъл Ван Гервен (който е едва 27-годишен) и тази на действащия световен шампион – Гари Андерсън. Между другото „летящия шотландец“ е носител на отличието от последните две години, така че със сигурност той ще направи всичко по силите си, за да го защити.

От днес: НОВ СУПЕР БОНУС
100 ЕВРО начален бонус в най-големия сайт за онлайн залагания!
Вижте пълните условия на бонуса тук!

Една от малкото прилики между двамата е, че всеки от тях знае какъв е вкусът на световната титла. Майкъл Ван Гервен един път е стъпвал на световния връх, но със сигурност в бъдеще ще го направи още редица пъти. Това е един феноменален играч, който разполага с всички необходими качества, за да се доближи, а защо пък и след известно време да не задмине най-великия за всички времена в този спорт – Фил Тейлър. Към днешна дата обаче Ван Гервен не може да мисли за подобно нещо, защото има едва една спечелена световна титла, докато легендарният англичанин има цели 16 на сметката си – нещо, което е абсолютен прецедент в който и да било спорт.

Вече в 28 поредни двубоя Майкъл Ван Гервен има 100%-ов актив – поредното му феноменално постижение. Както отбелязахме той е едва 27-годишен, а бъдещето в дартса е пред него. От началото на това световно първенство той отстрани последователно Филханен, Рейес, Уебстър, Гърни и Ван Барневелд. Колкото и странно да звучи, единственият случай, в който той беше изправен пред голямо предизвикателство беше още във втория кръг когато испанецът Кристо Рейес едва не стигна до 3-3 (при формат най-добър от 7).

Гари Андерсън на свой ред загуби малко преди началото на световното първенство като отстъпи на друг холандец – Мойленкамп в края на ноември месец с 6-5. Със сигурност опитът е на страната на „летящия шотландец“, но младостта в този случай ще се окаже не порок, а голямо предимство за Майкъл Ван Гервен.

Цялото бъдеще на този спорт се свързва с него и точно в предстоящия финал той ще покаже защо това е така.

Този изключителен холандец записа 4 победи при едва 2 загуби и 1 равенство в последните си 7 двубоя с действащия световен шампион – Гари Андерсън.

По пътя към финала „летящия шотландец“ се справи със съпротивата на Фрост, Гилдинг, Ван де Пас, Чизнал и Райт. Последните два двубоя бяха много трудни за него като едва не се стигна до отпадането му.

Очаквам най-накрая това да се случи и Майкъл Ван Гервен да застане там, където е мястото му – на върха в световния дартс !

Прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017