Милан – Каляри на живо 10.02.2019


milanВ тази среща от 23-ия кръг на италианската Серия А Милан приема Каляри. Изключително важен двубой за домакините, които продължават да се надяват на добро класиране, което да им позволи най-накрая от следващия сезон да се върнат в турнира, който обичат толкова много – „Шампионска лига“. Това беше и основната задача пред „росонерите“ през последните няколко сезона, но не успяваха да я постигнат. Сега изглеждат много близо до това да се преборят за последната позиция, която носи тази толкова сериозна привилегия. Всички останали три места вече изглеждат гарантирани съответно за Ювентус, Наполи и Интер, така че за „росонерите“ остава единствено това да продължат да се представят подобаващо в подобни двубои като предстоящия и да стигат до победи, които да им носят точки и да ги задържат в тази толкова интересна битка между половин дузина отбори само за една позиция.


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус с Промо код1017

Актуален в момента Промо код за Регистрация: 
Промо код1017
ефбет регистрация


Милан има редица първокласни футболисти, а ще има и още като техният брой ще се увеличи при завършване на сезона по желания начин. Класиране за „Шампионска лига“ ще гарантира и привличането на още състезатели от най-висока класа, като с това от ръководството ще се постараят да подготвят отбора по най-добрия начин за големите битки. И в този си отбор Милан не изглежда никак лошо, но много често допуска грешки в моменти, в които подобни въобще не се очакват. В една такава ситуация те попадат точно в предстоящия случай, в който са считани за много сериозни фаворити срещу 15-ия в класирането – Каляри.

От където да се погледне не се вижда начин за отчитане на сходства между тези два отбора в каквото и да било отношение. Милан превъзхожда съперника си и при индивидуалните качества, както и при бюджета и клубната си база.

Най-накрая Гатузо сякаш напипа и стартовия си състав, на който ще разчита и в това домакинство. Не се очакват никакви изменения спрямо 11-те, които излязоха срещу Рома в миналия кръг. От голямо значение за Гатузо и за отбора му е това в средата на терена футболистите му да се представят на ниво. Там ролята на Кеси е направо огромна.

Очаквам Милан да изиграе един много силен двубой и да стигне до една много важна победа в този кръг, която да го върне непосредствено зад Ювентус, Наполи и Интер.

Прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017