WinBet регистрация

Монако-Ювентус на живо 03.05.2017


juventussМонако-Ювентус излизат в тази първа среща помежду си от 1/2-финалите в турнира „Шампионска лига“. Още преди изтеглянето на жребия мнозина любители на футбола си пожелаха да видят точно този двубой в тази фаза от надпреварата и желанието им беше задоволено. Всичко това основно с цел нагледно да се види противопоставянето на две много различни концепции за играта. Домакините от Княжеството правят един наистина силен сезон, който ще се превърне в най-успешния за тях от много години насам. След събитията през изминалия кръг във френската Лига 1, вече може да се каже, че Монако ще е новият носител на титлата. Много дискусии бяха породени от начина, по който Леонардо Жардим организира отбора си през последните 10 дни. Малко преди футболистите му да стигнат до тази толкова важна домакинска победа над Тулуза с 3-1, той ясно заяви, че няма никакво намерение да се бори за спечелване на купата на Франция, въпреки че неговият отбор беше достигнал до 1/2-финалите. Тези негови изказвания бяха възприети едва ли не като несериозни, но по време на 90-те минути от тази фаза на надпреварата за вече споменатата купа, се видя точно това. Леонардо Жардим излезе със състав, който няма нищо общо с обичайния му, състав, в който се виждаха имената на футболисти, които със сигурност играят за първи път през сезона заедно на терена в официален двубой. Повечето от тях дори са неизвестни за широката футболна общественост като сред тях бяха: Н’Дорам, Беалю, Мюмба, Андзуна, Жорже, Мбае и др. Като по-значимите имена бяха тези на опитния вратар Морган Де Санктис, както и на нападателя Валер Жермен. Не беше изненада, че Монако загуби с 5-0.

Супер коефицент 10.00 за Монако и 8.00 за Ювентус

Няколко дни по-късно обаче неговият отбор спечели с 3-1 срещу Тулуза, а ден по-късно Ница победи ПСЖ, за да се стигне дотам, че „монегаските“ да са страшно близо до спечелването на титлата. Към момента обаче техните погледи са насочени към домакинството на Ювентус, което предвещава да е много интригуващо.

Непосредствено преди него Монако имаше известни кадрови проблеми, застигнали титулярни футболисти. Това може да се окаже много неприятно за тима, понеже той разчита едва ли не на една и съща единайсеторка, а нарушаването на ритъма ѝ в такъв важен момент от сезона, определено не е най-желаното нещо. Сидибе имаше известни здравословни проблеми, докато Бакайоко имаше контузия в главата. По всяка вероятност обаче и двамата ще бъдат на разположение за домакинството на Ювентус.

„Старата госпожа“ продължава да разчита на всичко най-добро с което разполага. Отборът на Масимилиано Алегри е твърдо решен да постигне това, което не успя преди 2 години и трябва да кажем, че не е никак далеч. Настоящият тим играе много добър футбол, а това, с което впечатлява, определено е защитата. Ювентус не остави никакви шансове на Барселона в миналата фаза на надпреварата, а дори да спечели с категоричното 3-0 в първия двубой, не бяха никак малко хората, очакващи да се стигне до обрат в развитието на съперничеството по време на реванша. Нищо подобно не се случи, като Ювентус можеше да съжалява, че не дублира успеха си след няколко сериозни пропуска на Хуан Куадрадо.

Очаквам за пореден път отборът на Масимилиано Алегри да демонстрира изключителната си класа и да направи решаващата крачка към класирането си за финала.

Прогноза: 2 (DNB)Регистрирай се с промо код: 1017