WinBet регистрация

САЩ – Франция (Олимпиада, баскетбол) на живо, 14.08.2016


usa 2016В тази 5-а среща от група „А“ на баскетболния турнир, който е част от Олимпиадата, САЩ излиза срещу Франция. Символичните домакини са считани за много сериозни фаворити за спечелване на този двубой, което е напълно обяснимо. Който и отбор да се изправи срещу тях, то те отново ще са много сериозно фаворизирани по отношение на крайния успех, все пак всеизвестно е колко голяма е класата на американците.

Ако проследим пътя им от началото на Олимпиадата, то ще забележим, че с всяка следваща среща те се представят по-слабо като в същото време разликата, с която печелят, става все по-малка. В първия си двубой те размазаха Китай с категоричното 119-62. Малко по-късно се наложиха над Венецуела с 113-69, докато в третия и четвъртия си двубой победиха Австралия и Сърбия съответно с разлика от 10 и 3 точки.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Трябва да се отбележи, че американците са без някои от най-големите си звезди в Бразилия, но въпреки това те са в състояние тотално да надиграят всеки един съперник. Извън селекцията на Майк Кржижевски останаха двете големи звезди на НБА – Стеф Къри и ЛеБрон Джеймс, но в олимпийския тим личат имената на Кевин Дюрант, Клей Томпсън, Дреймънд Грийн, Дамаркъс Казънс и др.

Французите на свой ред загубиха на старта след като бяха безобразни през цялата среща. Австралия тотално ги надигра като в крайна сметка победи с 87-66. След това обаче „петлите“ започнаха да играят по-добре и се справиха последователно с Китай, Сърбия и Венецуела. Докато победите над Китай и Венецуела бяха протоколни, то тази над „плавите“ далеч не може да се определи по подобен начин. С огромна роля за постигането ѝ се оказа големият лидер на тима Тони Паркър, който секунди преди края успя да реализира много ценни 2 точки.

Съставът на „петлите“ е изграден почти изцяло от баскетболисти, подвизаващи се в НБА, така че класата на тима е много, много висока.

Този отбор ще е в състояние ако не друго, то поне да затрудни американците и да направи срещата интересна за неутралните фенове.

Прогноза: 2 (+18.5)Регистрирай се с промо код: 1017