WinBet регистрация

Урал-Локомотив Москва 02.05.2017


lokomotiv moscowУрал-Локомотив Москва излизат в тази финална среща помежду си от турнира за купата на Русия. Първенството се развива изключително неблагоприятно и за двата отбора, които обаче получават възможност да стигнат до участие в турнира „Лига Европа“ ако спечелят трофея в местния турнир. На практика предстоящият двубой ще определи това дали сезонът за всеки от тези два тима ще бъде успешен или не. За съжаление на домакините, те навлязоха в много неприятна серия като загубиха всеки от последните си 3 двубоя в Премиер лигата и то все с голяма разлика. Това обаче няма да има никакво значение за тях ако намерят начин да се справят с Локомотив Москва и да спечелят купата на страната.

Гледай мача Онлайн в efbet от тук
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега!

Локомотив Москва на свой ред загуби и последните си надежди да се пребори за завършване в зона „Лига Европа“ след като допусна две поредни поражения в последните кръгове – от ЦСКА Москва с 4-0 и от Рубин Казан с минималното 0-1.

Определено Локомотив Москва е този от двата участника в предстоящия двубой, който разполага с много, много по-класни футболисти. В редиците на тима се виждат имената на: Ари, Коломейцев, Фарфан, Денисов Тарас Михалик – все състезатели, разполагащи с много сериозни качества.

Точно това ще натежи в предстоящия двубой и ще доведе дотам, че Локомотив да стигне до най-важната си победа през целия сезон.

Прогноза: 2Регистрирай се с промо код: 1017