WinBet регистрация

Франция – Словения (волейбол) на живо, 18.10.2015


N gapethВ тази финална среща на европейското първенство по волейбол Франция излиза срещу Словения. Голямото броене за французите продължава след като „възкръснаха“ на 1/2-финалите. Както е известно те имат уникален рекорд от началото на годината, който се изразява в това, че са спечелили 21 от общо изиграните си 22 двубоя. Определено този тим на „петлите“ разполага с уникална класа ! В редиците на Тили има много разнообразни по качества волейболисти, които изградиха един страхотен колектив.

Както е известно по-рано през тази година Франция спечели световната лига, а пътят на „петлите“ тогава започна именно от България. Тогава насред Варна момчетата на Тили се справиха с родните национали, осигурявайки си класиране на финалите на световната лига. Впоследствие „петлите“ спечелиха най-голямото отличие във волейбола, а ето, че сега са само на крачка от това да стъпят на върха и в Европа.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

Словенците са голямата сензация на тазгодишното европейско първенство. Те повалиха колоси като Полша и Италия, а сега на техния път излиза Франция.

Ще приключи ли приказката на словенците или те ще напишат имената си със златни букви в историята на своята страна ? Предстои да разберем !

Без никакво съмнение „петлите“ са с класа над предстоящия си съперник и това може да се окаже решаващо.

Очаквам да станем свидетели на много качествен сблъсък, в който все пак и Словения да има своите моменти и да успее да спечели поне гейм !

прогноза: над 3.5 гейма в срещатаРегистрирай се с промо код: 1017