Световно 2018 - бонус 100 лева 100 лева бонус от Ефбет за Световно 2018! Информация и регистрация!

Шахтьор Караганди-Астана 11.10.2017


20160826081641Шахтьор Караганди приема Астана в отложена среща от 25-ия кръг на казахстанското футболно първенство. Мачът е в сряда, 11 октомври, от 13:00 часа в град Караганда като противопоставя седмия срещу втория във временното класиране.

Тимът на Астана е големият фаворит за титлата, въпреки че изостава към момента от лидера Кайрат. Шампионите обаче имат три мача по-малко от временния първенец и още с победа срещу Шахтьор Караганди могат да излязат на първото място, тъй като авансът на Кайрат е само две точки. Малцина се съмняват, че Астана ще вдигне четвърта поредна титла в Казахстан, но те не трябва да подценяват съперниците си.

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО
: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9312. Така Ефбет периодично ще Ви дава безплатни залози и промоции.

⇒ Гледайте безплатно мачове онлайн с картина от тук ⇐

Отборът на Шахтьор Караганди изпраща още един разочароващ сезон, тъй като остава далеч от местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. Домакините имат актив от 33 точки на седмата позиция, с девет по-малко от четвъртия Иртиш. Евентуален успех срещу Астана ще съхрани шансовете на тима за място в Топ 4, но тяхната програма до края на е никак лека, след като имат мачове с намиращи се пред тях отбори.

Астана е големият фаворит в тази среща и е малко вероятно да допуснат грешна стъпка. Момчетата на Станимир Стоилов направиха равенство при визитата си на Тобол в последния мач и сега ще се стремят да се поправят. Te спечелиха и двата си мача срещу Шахтьор Караганди през този сезон и смята, че ще запишат нов успех.

Прогноза: 2Регистрирай се с промо код: 1017