Zalozibg.com

WinBet бонус презареждане

Уинбет с бонус за презареждане

Winbet бонуа за презарежданеWinBet има много активни промоции в своя спортен букмейкър. Една от тях е Бонус Презареждане Спорт. Това е по-специална промоция, която всяка седмица ви дава възможност да увеличите баланса на сметката си.

За да вземете този бонус от Winbet, който е достъпен на всеки 7 дни, трябва да използвате специалния бонус код SR100 в обозначеното за това поле, при осъществяването на депозит. Вие получавате бонус 25% от вашия при депозит. Максималната стойност на бонуса е 100 лева. За да вземете максимум бонус, трябва да вкарате 400 лева. При депозирани 100 лева от вас в игралната ви сметка на сайта УинБет, ще вземете 25 лева бонус.

Вземи "Бонус Презареждане" в Winbet от тук

WinBet бонус презареждане Спорт има правила и условия, които е нужно да бъдат спазени, за да може да изтеглите печалбите от бонуса.

Какво трябва да направите, за да изтеглите бонуса и печалбите от него?

Всеки клиент е нужно да осъществи квалифициращи залози на стойност 6 пъти депозит плюс бонус (при направен депозит от вас за 400 лв. и получен 100 бонус, трябва да осъществите спортни залози за 3000 лева, тъй като общата сума депозит + бонус е 50 лева, което се умножава по 6.

За разиграване на бонуса в Winbet се зачитат единствено коефициенти над 2.0. При залози на коеф. от 1.50 или 1.70 и т.н., които са по-ниски, то бонусът няма да се превърта и ще остане заключен за изтегляне. Вие може да направите максимален залог от 600 лв. на заключените средства.

Друго важно нещо, което трябва да споменем е, че промоцията има срок за разиграване от 7 дни. Какъвто и бонус да вземете - 25 лева, 50 лева или 100 лева, то срокът за разиграване е един и същи.

В момента Бонус презареждане Спорт в УинБет е активен до края на 2020 година. Почти сигурно след това промоцията ще бъде подновена.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук