1

Inbet

Inbet Регистрация

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Winbet Верификация

Winbet Верификация

Инфорнация за верификация

ВХОД В сайта използвай промо код

18+ | Важат правила и условия

Уинбет Верификация

Верификацията е важна за всеки онлайн букмейкър. В това отношение Winbet не правят отстъпки, тъй като искат да знаят кой стои зад създадения профил в уебсайта им за залози. Ако даден играч не премине през верифициране на акаунт, то той няма да може да се възползва от всички опции в системата. За какво точно става въпрос, можете да прочетете по-долу в специалната ни статия.

Създай акаунт в Winbet

Защо Winbet изисква верификация?

Верификация в Winbet се изисква поради съображения за сигурност. Операторът не може да приеме регистрация с фалшиви лични данни, като това е причината да поиска копие от личните Ви документи, което да удостовери, че точно Вие сте играчът, който е създал профила в сайта. Злоупотребата с лични данни е престъпление и букмейкърът се стреми такова да не се допуска.

След като предадете сканиран личен документ към представителите на Уинбет, то той ще бъде прегледан обстойно и сравнен с попълнения от Вас регистрационен формуляр. Ако всичко съвпада, няма да имате никакви проблеми и кандидатурата Ви ще бъде одобрена до броени дни.

Как се верифицира акаунт?

Верификация в WinbetВлизайки в профила си ще видите различни менюта, а едно от тях се нарича „Документи“. Там имате възможността да прибавите файловете със сканирани копия на лични документи, и да ги изпратите на Уинбет. Другият вариант е да направите това по имейл адрес, който ще видите в контактната форма на сайта. И в двата случая, е нужно да се съобразите с няколко прости правила.

На първо време сканираният документ, бил той лична карта, бил той шофьорска книжка или друг, ще трябва да се сканира от двете страни. Копието трябва да е цветно и четливо, за да мине през проверката. Ако имената Ви или ЕГН-то не се виждат, има риск да получите отказ за верификация.

Ето защо е желателно да потърсите качествени копирни услуги, където да сканират документа. Не постъпвайте стандартно, като снимате картата си със смартфона, защото невинаги тези снимки изглеждат прилично, и ще се наложи да кандидатствате за повторна идентификация в платформата. От друга страна използването на добър скенер, ще Ви спести цял куп главоболия.

Какви лични документи се приемат за верификация?

Ако отворите профила си и селектирате раздел „Документи“ ще видите три графи, които са предназначени за изпращане на личната документация към букмейкъра. Това са документ за самоличност / кредитна или дебитна карта или Друг. Избирайки последната опция друг, можете да прибавите копие от шофьорската Ви книжка, която също е официален документ.

Разбира се, има възможност да изпратите копие от сметка за комунални разплащания, където присъстват вашите имена и подробности за вас. Но, за да не се затруднявате, то най-добре изпратете копие на лична карта, то ще бъде прието радушно от оператора и верифицирането ще стане за кратък период от време. Не забравяйте условието за цветно и двустранно сканирано копие, тъй като ако изпратите нечетлива и черно – бяла снимка, то тя ще бъде отхвърлена.

Ако по време на процеса на верифициране възникнат въпрос и проблеми

На началната страница на Уинбет има можете да влезете чат и да попитате поддръжката, какво не Ви достига, за да извършите верификация. Също така, ако има закъснение на одобрението, отново можете да се обърнете към персонала. Попитайте ги защо се бавят и има ли някакъв проблем при прехвърлянето на документи от ваша страна към букмейкъра. На всички питания се отговаря за минути, тъй че няма да се наложи да чакате дълго, за да получите нужната Ви информация.

На въпросите Ви може да се отговори по телефон или имейл. Всички контакти за връзка с оператора, ще намерите в неговия сайт, откъдето да потърсите съдействие и разбиране. До този момент не сме имали никакви затруднения при комуникацията с консултантите на Winbet.

Какви ограничения може да постави Winbet, ако не преминете процеса по верификация?

До този момент не са известни някакви специални санкции за потребителите, които не преминат процеса по верификация в Уинбет. Разбира се, тези играчи не получават достъп до разплащателните опции и не могат да теглят пари. С други думи, ако сте натрупали някакви печалби от залозите и искате да си ги вземете, то това ще стане, след като се верифицирате.

Преди да бъдат проверени документите, които сте изпратили, с цел верификация, методите за изтегляне на средства ще бъдат застопорени. Едва след получаване на потвърждение за верифициран акаунт, ще можете да си поискате спечеленото от различните игри в платформата.

Рядко, но не и невъзможно, букмейкърът изпраща писма, в които любезно Ви моли да преминете през верификация. Това може да се случи месеци, след като сте отворили сметка, но ако стане е добре да приемете доброволно препоръката, ако не искате да последва лимитиране на акаунта.

Потвърждаване на верификацията

Изпращайки снимки (копия) на личните Ви документи към Уинбет, ще трябва да изчакате около 5 работни дни, за да се извърши проверката. Често това въобще не се налага, защото персоналът работи бързо и одобрява акаунтите. Самото потвърждаване на верифициран акаунт се извършва чрез имейл към вас, където се съобщава, че личните Ви данни са прегледани и одобрени.

Ако обаче не получите съобщение за одобрена верификация по електронната поща, с която сте се регистрирали в системата, е необходимо да се свържете с поддръжката и да ги питате за причината да нямате одобрение. На въпроса Ви ще бъде отговорено буквално за броени минути.

Преобладаващите мнения за верифицирането на акаунта в Winbet са за лесна процедура

До сега сме прочели множество отзиви за верифицирането на акаунта в Уинбет, като повечето мнения са положителни. Те съобщават за една обикновена и лесна процедура, която не крие никакви проблеми, стига всичко да бъде съобразено с правилата на сайта. Оплаквания за забавяне, липса на одобрение и неточности, на практика липсват, което може само да Ви радва. Естествено, тези позитивни отзиви са от хора, които са изпълнили процедурата, според изискванията.

Публикувано на: 03.02.2024 г. 08:33 ч.


Често задавани въпроси

Как мога да тегля пари от Winbet, без верификация?

Не можете. Задължително е да се верифицирате, за да имате достъп до тегленията. Има вариант, при който да оставите парите в игралната си сметка и те да си стоя там, докато не изпратите снимка на личните документи. Едва, когато го направите, ще можете да заявите изплащане.

Какво ще се случи, ако закъснея с верификацията в Winbet?

Не се притеснявайте, защото процедурата може да изчака няколко месеца. Букмейкърът не Ви задължава да се верифицирате, след като сте направили регистрация. Самият процес по изпращане на личните Ви данни може да закъснее, докато не поискате да теглите печалбите си.

Кога букмейкърът WinBet отказва верификация?

Ако не сте изпълнили условията за верификация на акаунт, за които споменахме в нашата статия, то със сигурност ще получите отказ. Това не бива да Ви демотивира да разберете конкретната причина и да отстраните грешките, за да кандидатствате отново и да получите одобрение.

Inbet РЕГИСТРАЦИЯ