Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Регистрация в Winbet

Ако търсите по-широк спектър за залози на спорт и казино игри, то със сигурност ще прибавите в списъка си уебсайта на Winbet, който има лиценз в България. Тук обаче се поражда въпросът „Как да направя регистрация в Winbet”, така че ние сме длъжни да дадем отговор. Ако прочетете напътствията по-долу, няма да имате никакви проблеми с откриването на вашия първи акаунт.

Вход и Регистрация в Winbet от тук

Няма как да сбъркате зеления бутон в десния ъгъл, на който пише „Регистрация“. Натиснете го, за да се появи онлайн форма за вписване на лични данни. Това е първата и най-важна стъпка, която трябва да предприемете, след като посетите адреса на Winbet чрез браузъра на вашия компютър или на мобилното Ви устройство. По-нататък всичко е детска игра, както ще се уверите и сами.

Попълване на регистрационна форма в Winbet

Регистрация в WinBet

Да приемем, че сте открили бутона за регистрация в сайта и сте преминали към самата форма за регистрация. За някои тя може да изглежда стресиращо, тъй като се налага да се попълват лични данни. В този ред на мисли ще Ви уведомим, че данните Ви са 100% защитени от букмейкъра. Те служат за връзка с вас, и за да Ви идентифицират. Ако нямате навършени 18 години, въобще не се опитвайте да попълвате формата, понеже тя е на разположение само са пълнолетни лица.

В първата стъпка пишете своите имена, ЕГН, пол и телефон. След това преминавате към попълването на профила. Там се избира потребителско име, тайна парола, псевдоним, имейл адрес, вид на валута и така нататък. Ако сте готови и с тази графа, регистрацията е завършена.

Общо взето регистрирането в Уинбет не отнема повече от 5 – 6 минути. Веднага след това получавате потвърждение на електронната Ви поща, че сте регистрирани в системата. От този момент сте свободни да влезете с юзъра и паролата, които сте въвели в рег. формата.

Сега следва да се запознаете с начините за депозит в Winbet и възможностите за теглене на печалби. Това можете да сторите в останалите ни статии посветени на този букмейкър.

Верификация – една важна подробност

Верификация след регистрация в Winbet се извършва, за да можете да си теглите парите от залозите. Думата верификация е равна на идентификация с лични документи. Последните трябва да се изпратят на букмейкъра, който да ги сравни с попълването на електронния формуляр. Ако данните Ви съвпадат, то значи всичко ще бъде наред. Не се колебайте да си сканирате личната карта и да я изпратите на оператора. Ако имате проблем потърсете помощ от персонала на сайта.

Публикувано на: 12.02.2024 г. 08:46 ч.