Zalozibg.com

Winbet Super Hot залози

WINBET SUPER HOT ЗАЛОЗИWinBet е сред букмейкърите, които има най-разнообразни промоции за спорт. Една от тях е Super Hot Залози, която дава възможност на потребителите на сайта да залагат на завишени коефициенти. Само в спортния букмейкър на Уинбет в дните с промоцията се предлагат 3 специално избрани срещи с по-високи коефициенти. Екипът на букмейкъра се стреми да предложи най-атрактивните пазари на дадени двубои на завишени коефициенти. Вие може да опитате напълно нови и вълнуващи начини за залагане в този букмейкър, наслаждавайки се на високите коефициенти.

Виж Super Hot Залозите на Winbet от тук

Super Hot залози - правила и условия

Всички регистрирани и бъдещи нови клиенти на УинБет може да участват в тази промоция. Залозите на завишени коефициенти са налични за игра само на сингъл - т.е. не може да ги пускате в права колонка или в система. Все пак е достатъчно, че може да правите залози на по-добри коефициенти в сравнени с останалите букмейкъри. Друго от правилата гласи, че не се допускат повтарящи се залози. Когато вече сте поставили залог за всяка селекция, няма как да се направи друг залог за същата селекция.

Не може да се използва опцията Кеш аут на super Hot залози.

Всяка селекция със завишените коефициенти има максимален залог от 20 лева. Не може да надвишавате тази сума на залога.

Промоционален период на офертата

В дните понеделник, сряда и петък залозите Super Hot са достъпни от 11:00 ч. по време на пормоционалния период. Вие трябва да следите в сайта на УинБет за залозите, за да не пропуснете нито една оферта.

Уреждането на селекциите на дадена среща ще се случва едновременно и възможно най-скоро, след приключване на последната такава за деня. Например ако има късен мач от 21:00 ч. в Super Hot залози, то трябва да се изчака и неговия край, за да бъда уредени всички селекции от промоционалната оферта.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук