1

euro2024

Програма на ЕВРО 2024

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Мениджмънт на Милър

Система за залози - Мениджмънт на Милър

Стратегия на МилърСтратегията на Милър в спортните залагания има различни имена, включително „Финансово управление на Милър“ и „Мениджмънт на Милър“.

Това е много добра стратегия за залози, която най-вече ще научи залагащите на контрол на банката и как най-добре да управляват парите си в залаганията.

Системата се основава на плоски залагания. Милър е определил много строги условия, които трябва да бъдат стриктно изпълнени:

Коефициентът трябва да е по-голям от 1.9, което означава, че залаганията трябва да имат два еднакво вероятни резултата. Простите изчисления показват, че в този случай процентът на печалба трябва да е над 50% поради маржа на букмейкъра.

Внимание! 100 / 1,9 = 52,63%. С други думи, 53 от 100 залози трябва да спечелят, за да имате успех.

Сумата на залога трябва да представлява 1% от банковата сметка. Милър смята залог от 2 процента за рисков, а залог от 3 процента - най-вероятно може да доведе до фалит.
Сумата на залога остава същата, докато банковата сметка не се увеличи с 25% в сравнение с първоначалната сума. След това се изчислява нова сума за залог. Процентът остава същият.

Важен фактор, който определя успеха на залагащия, е размерът на маржа на букмейкъра. Става въпрос за коефициентите за еднакво вероятни събития - например при коефициент 1.9 печалбата ще бъде 52.63% (вижте по-горе как получихме това число).

Как да се възползваме от системата на МилърСлед като изберете да залагате с Мениджмънт на Милър, то е задължително да се придържате към някои основни правила - да проучите добре събитията, на които ще залагате и да познавате добре отборите и състезателите. Не си струва да инвестирате време и ресурси, ако сте неподготвени в залаганията. Така ще имате много по-малки шансове за успех и до голяма степен ще разчитате на късмета. Избирайки всяка селекция с посочения коефициент за тази стратегия, то трябва да определите какъв е шанса за печалба, използвайки статистически данни.

Как да залагаме на футбол с Мениджмънт на Милър?

Футболът е сред най-залаганите спортове в букмейкърите и това не е тайна за никого. Много хора използват стратегии за футболни залози, за да печелят по-често. Мениджмънт на Милър лесно се използва във футболните залагания, като поставяте залози например на селекцията под/над 2.5 гола - пазар с два възможни резултата. Вие трябва да потърсите букмейкър /Пламс Бет е такъв/ с почти изравнени коефициенти за под 2.5 и над 2.5 гола - например по 1.97.

За тези коефициенти, възможността за печалба трябва да бъде: 100 / 1.97 = 50.76%. Това означава, че средно трябва правилно да прогнозирате около 51 събития от 100.

Как да залагаме на баскетбол с Мениджмънт на Милър?

Залози на баскетбол със системата на МилърВ баскетбола има много пазари на най-интересните двубои и доста лесно може да намерите почти равни коефициенти за пазари с два възможни резултата. Нека вземем за пример опцията за хендикап точки в мача. Вие може да намерите селекции за -5.5 хендикап и +5.5 хендикап с около 1.94 коеф.

Тези ставки ви вършат работа за стратегията на Мениджмънт на Милър като все пак е нужно да направите добър анализ на събитието, за да може залогът ви да е стойностен и да има по-голяма вероятност да спечели.

Заключение

Голям брой от залагащите признават очевидните предимства на Мениджмънт на Милър. Все пак малцина намират възможността да спазват строгите правила, но тази стратегия ще бъде успешна за тези, които успяват да го сторят.

Самият Милър не одобрява комарджиите, които играят само за голяма печалба, надявайки се да „ударят джакпота“. Неговите принципи за управление на финансовите банкови сметки гарантират печалба в дългосрочен план, при условие че спазвате всички правила и вероятността за печалба е 53% (или различна, в зависимост от коефициентите).

Любопитен факт: Трудно е да се повярва, но в реалния живот процентът на печалба при професионалните залагащи обикновено варира между 53 и 58%. 60% се счита за много добра успеваемост.

Но въпросът е, ще можете ли да предскажете правилно 53 събития от 100? Прогнозирането на спортни събития не е никак лесна работа и трябва да сте детайлно запознат с турнирите и отборите. Ние ви съветваме да се съсредоточите върху един спорт, към който имате най-голям интерес. Дори може да се концентрирате върху определено първенство – например Висшата лига, като всеки кръг може да поставяте 2-3 залога според стратегията на Милър, които смятате, че са с най-голяма вероятност да бъдат печеливши.

Публикувано на: 18.02.2023 г. 07:33 ч.