ВИП футболни прогнози за днес

В този раздел всеки ден ще ви предоставяме нашата ВИП Футболна Прогноза. Екипът ни ви предоставя най-сигурната прогноза за днес и утре, като коефициентът винаги е много добър за игра. Ние не получаваме специална информация за дадена ВИП прогноза, а нашите типстъри и футболни анализатори използват своите умения, за да изберат вип прогноза за деня. Всеки един мач в този раздел може да се залага във водещите онлайн букмейкъри, както и в Еврофутбол. Разбира се, вероятно е да намерите разлика в коефициентите в дадените сайтове, като вие сами си преценявате къде да заложите дадената прогноза.

ВИП Еврофутбол Прогноза за 21.09.2019

Дата/часПървенствоФутболна срещаПрог.Коеф.Букмейкър
21.09.2019 21:00ФранцияРеймс - МонакоГол/Гол1.90Palmsbet

Нашето мнение е, че Bet365 е лидер в онлайн залозите. Високите коефицинети, лоялността и коректността на букмейкъра го поставят на лидерското място сред всички други. Ние съветваме, да направите своята регистрация в bet365 и сам се убедите в качествата на букмейкъра:

Регистрация в Bet365

Ние съветваме нашите потребители и посетители да имат игрална сметка в bet365. Всички любители на онлайн залозите е хубаво да имат регистрация в Bet365.
Задължително условие е да имате 18+ години  18+ Gamble Responsibly

*Terms & Conditions | +18 - *У&П приложени & За нови потребители (+18)

Bgprognozi.info препоръчва отговорно залагане


От кои първенста най-често са нашите ВИП футболни прогнози?

Ние разчитаме най-вече на нашата информация за отборите и мачовете от големите европейски футболни първенства и турнири като Шампионска лига, Лига Европа, Висшата лига, Примера Дивисион, Серия „А“ и т.н. Разбира се когато тези първенства са в пауза – през лятото, то даваме прогнози за шампионатите на Швеция, Исландия, Финландия, Норвегия и др. Ние имаме добър екип от анализатори, които подготвят ВИП прогнозата, дори и тиражът за деня да се състои от 5 до 10 мача.

Коефициентите на нашите ВИП прогнози може да са от 1.50 до 2 или дори понякога по-високи. Рядко обаче може да намерите прогноза в този раздел с коефициент от 1.30 или 1.40. Просто тогава залогът не си струва, тъй като печалбата ще бъде изключително малка, а ние се стремим нашите клиенти да бъдат доволни с печалби на високи коефициенти.