Проверка на тото фиш

Начини за проверка на тото фиш

В днешно време няма да имате никакви проблеми да проверите вашия тото фиш. Много от участниците в игрите на Българския спортен тотализатор гледат на живо тегленията по телевизията и са наясно дали са сред печелившите, но други хора нямат тази възможност и трябва да проверят своя тото фиш. Това може да стане в пунктовете на Българския спортен тотализатор, но има и по-лесен начин да проверите фиша си – онлайн в интернет на техния сайт.

Онлайн проверка на тото фиш

Онлайн проверка на тото фиш в интернет сайта на тотоВ сайта на Тотото може да кликнете на раздела „Проверка и Печалби“, за да проверите вашия фиш. В раздел "проверка" има категории за всяка от игрите - 6 от 49, 5 от 35, 6 от 42. Ако сте играли тото 6 от 49, то влезте в неговата категория. Там може да проверите вашия фиш. Какво трябва да направите?

Нужно е да въведете по области всички числа, които сте пуснали. Трябва също да маркирате номера на системата за съкратено записване в полето СИСТЕМА, ако сте използвали такава. Най-важно е да изберете тиража, в който сте участвали. След това кликнете на бутона "Провери Фиш". Проверката на тото талона ще започне и след секунди ще разберете дали имате печалба.

Онлайн може да намерите и други сайтове за проверка на тотото, в които са изписани печелившите числа. Вие може да ги сравните с вашия тото фиш и избраните от вас числа. След като проверите всяка от пуснатите колонки ще сте наясно дали печелите.

Спорт тото 6 49 проверка на фиш

Повече време ще ви коства да отидете в пункт на Българския спортен тотализатор и да проверите фиша си. Но ако нямате интернет, то това е единствената възможност за вас. В пунктовете ще трябва да покажете вашия тото фиш и човек от екипа на Българския спортен тотализатор ще провери за вас дали печелите.

В нашият сайт може да намерите напълно безплатно и прогнози за тото 6 от 49, прогнози за 5 от 35 и 6 от 42.

Като цяло имате разнообразни възможности да проверите тото фиша си, както и числата излезли в последния тираж на тотото. По този начин много лесно ще разберете дали имате печалба. Когато проверявате онлайн вашия фиш, внимателно погледнете дали коректно сте попълнили всички числа и дали сте маркирали полето за система, ако сте играли такава. Проверката на тото фиш онлайн ще покаже с точност дали печелите или в този тираж не сте имали късмет, но вие може да продължите да играете тото и да се надявате, че следващият тираж ще бъде успешен за вас.

Често задавани въпроси

Как да направя проверка на моят тото фиш?

Проверка на тото фиша може да направите в близкия тото пункт или онлайн в сайта на Спорт Тото.

Кога се проверява талона от тотото?

Тиражите са всеки четвъртък и неделя. Веднага след теглене на тото тиража може да проверите своя фиш.

Мога ли да проверя билет от тото кръстословица или тото джокер?

Разбира се, онлайн в сайта на тотото може да направите тези проверки, както и за втори тото шанс.

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук