Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Система за залози на Фибоначи

Система и числа на Фибоначи

Системата Фибоначи

Системата за залагания на Фибоначи (наречена по последователността на числата, която използва) е една от най-интересните системи за залагания. Тя може да бъде особено добра алтернатива за футболни или хокейни залагащи, които имат проблеми с предсказването на победителя в мача и са склонни да проявят емоционалност в залаганията си.

С тази система вашите залози ще станат много по-успешни, но затова са нужни някои фактори. Ако сте дисциплинирани и използвате тази система, имате добри шансове да получите значителни печалби. Независимо от това, не забравяйте, че всяка система и стратегия има своите недостатъци. Поради популярността на системата на Фибоначи, ние решихме да обясним и разгледаме тази система за залагане за вас.

Каква е последователността на Фибоначи?

Името „последователност на Фибоначи“ е получено от псевдонима на математика Леонардо от Пиза, известен с въвеждането на индуистко-арабската цифрова система и числата на Фибоначи (наричана също последователност на Фибоначи) в Европа и съответно целия западен свят в началото на XIII век.

Въпреки че последователността е създадена от ранните индийски математици, Фибоначи е този, който модернизира концепцията и използва в практически примери като добива сериозни ползи от нея.

Отначало той използва последователността за описание на процеса на възпроизводство на заешка популация. Името „последователност на Фибоначи“ е популяризирано от френския математик Едуард Лукас през 19 век.

Числата от последователността на Фибоначи са известни като числата на Фибоначи. Спорен въпрос сред много математици изглежда е въпросът дали числото „0“ трябва да се счита за част от тази група или не (в хазарта пропускате 0).

Вече разбрахте, че системата се стои от поредица от числа, започваща с 0 и 1, а всяко следващо число се формира от сбора предходните 2 числа. Ето и как изглежда последователността на Фибоначи:

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 и т.н.

Система за залагания на Фибоначи

Система за залагане ФибоначиВръщайки се към спортните залагания, системата за залагания на Фибоначи може да се възприема като модифицирана, малко по-трудна за разбиране версия на вече създадена прогресивна система. Както вече беше споменато, тази система използва последователността на Фибоначи за залагане на спорт или в казина.

В системата за залагания на Фибоначи настоящият ни залог за залог е сумата от предходните два залога, както всъщност се формира и следващото число в последователността на Фибоначи.

Системата работи с минимален коефициент от 2.00. Дори е препоръчително и да използвате коефициенти над 2.50, като доста хора използват системата, за да залагат на равенства във футболни срещи.

Да кажем, че стартирате залозите си на равенства, тъй като уж букмейкърите имат трудности да прогнозират подобни резултати и имаме по-добри шансове да спечелим големи пари. Когато загубите един залог, правите друг. Продължавате това, докато не сте на печалбa от залаганията си, като тогава се препоръчва да спрете да залагате.

За известно време можете да спечелите повече пари от спечелените залози, отколкото от загубените и като цяло ще получите печалба. Въпреки че тук трябва да се каже, че подобно на всяка друга система и стратегия за залагания, системата за залагания на Фибоначи не е безупречна и бихте могли в крайна сметка да загубите всичките си пари.

След като започнете със залог от една единица, при губещ залог отново залагате с една единица, тъй като в последователността на Фибоначи първите 2 числа са 0 и 1, а техният сбор отново е 1. При втори неуспешен залог от ваша страна, събирате отново последните две числа - този път техният сбор е 2. Ако и този път не спечелите, правите залог с 3 единици (2+1) и т.н.

Ако използвате стратегията на залози на равенства на футболни срещи на 3,50 коефициент, дори да загубите 9 поредни залога, при успех на 10-ия залог, вие ще сте на печалба от 99 лева.

Важни правила при използване на Система и числа на Фибоначи

За да печелите пари, използвайки системата за залагания на Фибоначи, трябва да се придържате към следните правила:

 • След първия успешен залог, върнете се една стъпка назад в последователността на Фибоначи;
 • След още един успешен избор (втори поред), започнете да залагате отначало – с една единица;
 • При загубен залог се преминава към по-високото ниво на залозите;
 • Правете вашите залози внимателно;

Какво трябва да запомните, когато използвате системата за залагания на Фибоначи?

 • За разлика от прогресивната система за залагане, където умножавате последните два залога, в Фибоначи просто ги добавяте.
 • Тази система е най-успешна във футбола и хокея.
 • За да спечелите значителна сума пари, трябва да спечелите на две събития подред.
 • Тази система не е предназначена за нетърпеливите играчи, които бързо искат да спечелят големи суми.
 • Избягвайте да залагате на отбори, които често имат серия от едни и същи резултати, дори и да са равенства.
 • Залагайте на отбори с отбранителен стил на игра.
 • Тази система не бива да се използва в началото и в края на сезона.

Нашето мнение за системата на Фибоначи

Без съмнение, системата за залагания на Фибоначи е една от най-интригуващите и популярни системи за залагания в света. Това е чудесна стратегия за хора, които имат проблеми с избора на краен победител в събитието и като цяло не са много разумни в залаганията си. Освен това теоретично може да ви донесе добра печалба в дългосрочен план.

В залаганията в реалния живот обаче няма такива неща като неограничен бюджет, който да покрие всеки загубен залог или да няма ограничения за залозите. По този начин, както всяка друга стратегия или система за залагания, Фибоначи не може да гарантира, че ще спечелите пари, но може да ви помогне да бъдете по-успешни в залаганията.

Публикувано на: 05.004.2023 г. 15:22 ч.

Често задавани въпроси

Как да използваме системата на Фибоначи?

Прочетете цялата статия и ще разберете как тя да бъде успешна и печеливша при прилагането и при залагания.

Какви коефициенти се използват при нея?

Системата работи с минимален коефициент от 2.00. Даже е най-добре да са над 2.50, като доста хора използват системата, за да залагат на равенства /хиксове/ във футболни срещи.

При кои залози е най-печеливша системата Фибоначи?

Тази система е най-успешна при залози на футбол и хокей.