Bet365 Вход

Zalozibg.com

ТВ Програма

Голова колонка

В нашата страница Голова колонка за днес ще намерите прогнози, в които очакваме и двата отбора във футболните срещи да отбележат попадение. При този тип залози крайният изход на мача е без значение. Двубоят може да завърши при резултат 4:2, 3:1, 5:1 и др., но е нужно да има попадения в двете врати, за да може да бъде успешен залога. Прогнозирането на голова колонка не е лесно, тъй като се взимат предвид много фактори като формата на отборите в последните мачове, дали те бележат попадения у дома или на чужд терен, отсъстват ли важни играчи в нападение и т.н. Но нашият екип от типстъри ще проучи всички тези неща и ще изготви най-добрата Голова колонка за днес.

Бонус 300% до 30 лв от Palms Bet - вземи от тук!

Palms Bet Бонус Спорт 300% до 30 лв.
Депозирай 10 лева, вземи 30 лева

Дата/часПървенствоФутболна срещаПрог.Коеф.Букмейкър
28.09.2020 21:45БелгияГенк - Остендегол гол1.75Bet365
28.09.2020 20:30БългарияСлавия - Царско Селогол гол2.05Palmsbet

Днес бонус за всеки нов клиент регистрирал се в Ефбет - вземи от тук!
Ефбет бонус нов клиент
При регистрацията си изпозлвайте промо код: 369


Основни предимства на залога двата отбора да отбележат гол

В правите колонки, в които има селекции само от опцията Гол/Гол, то може да ви донесат бързи печалби, тъй като не е нужно да чакате последния съдийски сигнал, за да спечелите. Резултатът в срещата може да бъде 1:1 след само 20 или 30 минути игра. Залогът ви вече ще е печеливш и букмейкърът почти сигурно ще е уредил селекцията. Друго предимство на опцията Гол/Гол е, че може да спечелите в последните минути. Ако залагате на краен изход на футболен мач и вашият отбор губи с 0:2 в последните минути, то вие ще сте изгубили надежда. Но при залагането на Гол/Гол, то ще спечелите от само едно попадение за 1:2 на изоставащия отбор. Така селекцията гол/гол ще е печеливша и ако това е последната селекция във вашата права голова колонка, то ще реализирате печалба.

На кои първенства се спираме при прогнозите за Гол/Гол

Най-логично е да се прогнозират резултатните първенства като Бундеслига, Серия „А“, Ередивизи, Висша лига и т.н. В тези шампионати падат много голове и опцията Гол/Гол в над 70% от мачовете е печеливша. Но не винаги има двубои от тези лиги, така че внимателно трябва да се анализират всички първенства. Белгийската елитна дивизия и швейцарската Супер лига също са доста резултатни. Ние ще подбираме внимателно всеки един мач в нашите прогнози в голова колонка, като ще съставим един добър коефициент, който да е атрактивен и да си струва да заложите на него.

Има ли значение избора на букмейкър при залози на Гол/Гол?

Коефициентите за двата отбора да отбележат гол са високи – почти винаги над 1.50. Дори в много от нашите прогнози ще намерите селекции с по-високи ставки. Затова трябва да споменем и разликата в коефициентите на букмейкърите. Може да има разлика и от не малка в стойността на коефициента в два различни букмейкъра. Вие трябва да изберете по-високата ставка, за да играете за по-голяма печалба. Точно затова изборът на букмейкър е важен при головата колонка. Залагайте в буки, което поддържа по-високи коефициенти на опцията Гол/Гол. Нашият опит показва, че Ефбет е букмейкър, който предлага най-високите коефициенти за голове във футболни мачове.
Иначе всички букмейкърски къщи предлагат опцията Гол/Гол. Заедно с Краен изход, Под/Над и Двоен шанс, то тово са най-популярните футболни залози.

Вариации на двата отбора да отбележат залог

Нормалният залог и на двата отбора да вкарат гол просто изисква да заложите „да“ или „не“, независимо дали мислите, че и двата отбора ще намерят мрежата. Има обаче няколко варианта на този пазар и ще ви запознаем с тях в следващите редове.

Гол/Гол & Краен Резултат - Това означава, че избирате залог на пазара Гол/Гол, както и прогнозирате крайния изход на мача. Обикновено тук са достъпни шест опции. Това са "Да" и "домакинска победа, "Да & победа за госта", "Да и равен", "Не & домакинска победа", "Не & и победа за госта" и "Не & равенство". Очевидно е, че това е по-трудно да се предвиди и има повече шанс за загуба от обикновен залог на Гол/Гол, но ставките са много по-високи.

Гол/Гол & Над/Под - Това комбинира залагания на двата отбора и над / под определен брой голове в мача, който обикновено е над/под 2,5 в повечето букмейкъри. Така че не само ще ви трябват и двата тима да намерят мрежата, но и ще имате нужда да има поне 3 гола, ако заложите на над 2.5. Коефициентът тук е малко по-висок от самата опция за двата тима да вкарат – ДА.

Гол/гол в двете полувремена - Това е невероятно труден пазар за успешно прогнозиране, но той предлага изключително добри коефициенти, ако искате да заложите на „да“. По принцип това означава двата отбора да вкарат през първото полувреме и отново през второто полувреме. Въпреки че може да е трудно да направите печеливша прогноза, това може да ви донесе страхотно изплащане, ако все пак имате късмет. Повечето залози на този пазар предлагат коефициенти между 10 и 50.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук