Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Как да печелим от тото

Може ли и как да печелим от тотото

Как да спечелим от тотото?Ако потърсите информация как да спечелите от тотото през 2021 година или друга лотарийна игра, ще намерите много съвети, които не работят. Схеми за лотарии като избор на "редки" числа (всяко число има равен шанс за печалба, независимо колко наскоро е било изтеглено), софтуер, който би трябвало да бъде по-добър в избора на числа, и други форми на съвети за спечелване от тото изобилстват, но те не помагат. Има и много прогнози за тотото, те също не дават гаранции.

Няма начин да предвидите тото числата, които ще бъдат изтеглени в лотарията. Най-доброто, което можете да направите, е да опитате да изберете необичайни числа, за да не се налага да разделяте джакпота, ако и друг участник го спечели. Но това не означава, че няма начин да увеличите шансовете си да станете победител в Тотото. Ето няколко съвета, базирани на факти, които наистина работят и ще ви помогнат да спечелите от лотарията.

Подобрете вашите шансове за спечелване от лотарията, като играете правилните игри.

Различните лотарийни игри имат различни коефициенти и изплащания. Например в тото 5 от 35 и тото 6 от 49 изплащанията са различни. Също така и шансът да спечелите е различен. Вижте добре какви са вероятностите да спечелите и какви са коефициентите да ударите 5-ца или 6-ца от Тотото и тогава вземете решение в коя игра да играете.

Не хвърляйте вашите тото фишове

Много хора изхвърлят фишовете си след теглене, но това не означава, че те са безполезни. Може би не си направихте труда да проверите числата или проверихте грешно, а може и неправилно да сте разбрали печелившите числа. Ако намерите изхвърлен билет за лотария, струва си да отделите време за проверка на тото фиша на два пъти. Дори ако изхвърленият билет е губещ, има вероятност пак да спечелите с него. Ако има в Тото има игра с втори шанс, можете да използвате намерените билети, за да имате шансове да спечелите.

Може ли да се изчисли вероятността да спечелим 6-ца от Тотото?

Според Ричард Лустиг, който е печелил цели 7 пъти голямата награда от лотарията в САЩ, спечелването на джакпота по никакъв начин не се свързва с късмета. Хората, разчитащи на късмета, се заблуждават. Ричард Лустиг съветва хората да не получават "треска за джакпот", както и да не отделят повече пари за лотарията от това, което могат да си позволят, дори и да има много голям джакпот, който да ви съблазнява.
"Не харчете пари, предназначени за храна или за битови смекти, не харчете други средства, които сте спестили с определена цел – за закупуване на кола или имот", споделя Лустиг, цитиран от изданието CNBC.

"Естествено, че трябва да участвате, тъй като ако нямате фиш, нямате възможност да спечелите. Но участието в Тотото трябва да е в разумни граници“, казва още големият късметлия.

Шансовете на играчите за спечелването на големия джакпот не намаляват, дори и повече хора да са пуснали тото фишове, тъй като участниците не се състезават един срещу друг, споделя Лустиг. Всички се състезават "срещу тотото", така че е без значение дали 20 човека са пуснали фишове или 10 милиона. Ричард Лустиг съветва никога да не изпускате тираж в тотото, дори и да залагате с много малка сума, тъй като това може да бъде вашият ден.

Спорт Тото - видове игри

Топ Букмейкъри на България