Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Система Бетинг Челиндж

Бетинг Челиндж: най-яката система за спортни залози

Бетинг Предизвикателство (betting challenge) е една от най-вълнуващите системи в спортните залагания. Ако сте фен на залозите на футбол, тенис или друг спорт, тази система за залагане ще ви допадне, като целта е да се започне с малка сума и да се направи голяма печалба.

Всеки мечтае да натрупа богатство чрез залаганията и ако вие започнете да използвате тази система, може да направите добри печалби, стига да проявите търпение.

Въпреки че този метод има своите рискове, той със сигурност е причината за много големи печалби в съвременните залагания. И така, за какво говорим като казваме Бетинг Челиндж или стълбичка? Започва се с малък залог и вие си задавате цел, когато да приключите. Например почвате с 10 лева и вашата цел е 100 лева. Когато стигнете до зададената цел, предизвикателството приключва. Ако загубите залогът в ранните етапи на предизвикателството, може да започнете отначало.

Големи парични суми могат да бъдат спечелени с малък стартов залог и кой не обича това? Използвайте по-малки коефициенти по време на вашата игра в предизвикателството, за да може бавно, но сигурно да се изкачвате по стълбичката.

Може да използвате предимно залози на живо, когато намерите добра стойност в тях, за да трупате малко по-малко повече печалби. Продължавайте да повтаряте процеса, докато не се провалите или постигнете желаната цел за печалба - това да се надяваме, че така или иначе ще бъде резултатът!

Най-голямото предимство на Бетинг Челиндж е, че когато вашите залози ще стават доста високи, можете да се успокоите от факта, че всъщност сте инвестирали само малка сума пари в началото.

Как да започнем предизвикателството?

В началото трябва да изберете сума, с която ще стартирате. Например 5 - 10 лева. В нашия случай да кажем, че сме избрали да започнем с 10 лева. Също така избирате си и крайна цел – 100 лева.

След това търсим букмейкъри с най-високи коефициенти, за да играем за възможно най-добрата печалба.

Когато изберете букмейкър, вие трябва да определите среден коефициент, на който ще залагате. Нашият съвет при залозите на стълбичка е да не рискувате с коефициенти над 1.50. В нашия пример това ще бъде средният коефициент, на който ще залагаме.

Залог 1 – 10 лева на 1.50 коефициент - Печалба 15 лева

Залог 2 – 15 лева на 1.44 коефициент - 21.60 лева

Залог 3 – 21.60 лева на 1.55 коефициент - 33.48 лева

Залог 4 – 33.48 лева на 1.50 коефициент - 49.50 лева

Залог 5 – 49.50 лева на 1.44 коефициент - 71.28 лева

Залог 6 – 71.28 лева на 1.50 коефициент - 106, 92 лева

Ето че след само шест успешни залога на сравнително ниски коефициенти, вие успявате да приключите стълбичката по най-добрия начин. Внимателно трябва да подбирате селекциите, на които ще залагате. Ако правите залози на живо, то само за няколко часа от 10 лева може да направите 100 лева печалба.

Представете си колко по-добра би била печалбата, ако стартирате с 20 лева например. Всеки играч обаче трябва да залага според своя бюджет, да си определи крайна цел и да спазва правилата за среден коефициент на залагане.

Печеливши прогнози със системата Бетинг Челиндж

На какви прогнози може да се играе Бетинг Челиндж?

Няма никакво ограничение в прогнозите, на които може да залагате. Може би над 90% от хората, които използват това предизвикателство в спортните залагания, правят залози на футбол. Използвайки богатата гама от пазари на този спорт, хората имат много по-голям избор при залозите и съответно може да се намери най-добрата прогноза за залагане.

Но ако вие сте фен на тениса, то може да използвате залози на живо като победител в текущия сет или дори в текущия гейм, за да използвате системата. Така доста бързо може да направите печалби, но същото важи и в обратен случай – възможно е да загубите за няколко минути.

Ако имате търпение и не бързате, то може да погледнете към залозите преди началото на срещите. Опции като над 1.5 гола във футболните мачове, над 2.5 гола на по-резултатни отбори и двоен шанс са добри за този Бетинг Челиндж. Изцяло ваш остава изборът какви залози ще изберете, като нашият съвет е да следите спорта, отборите и играчите, на които ще залагате, за да имате повече успех в предизвикателството.

Заключение

Ако желаете забавление и вълнение, тогава Бетинг Челиндж е това, което търсите. Възможно е да спечелите в дългосрочен план, дори ако загубите в краткосрочен план, но не забравяйте, че това са хазартни игри и че не трябва да се опитвате да избивате загуби. Анализирайте къде сте сгрешили и се уверете, че вярвате, че сте взели правилното решение по това време, за да се върнете към успехите.

Прилагайте добро управление на банкрола по всяко време на играта. Запазете спокойствие и се насладете на тези допълнителни печалби, които може да направите със залозите на стълбичка на футболни мачове или на друг избран от вас спорт.

Публикувано на: 06.06.2023 г. 17:15 ч.