Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Система 60% в онлайн залозите

Печеливша ли е Система 60%

Система 60 %За да печелите в дългосрочен план от онлайн залаганията е препоръчително да сте наясно с повече стратегии за залагане, като в този материал ще ви запознаем със Системата 60%.

Тя е наричана още система за 60% печалба при залози и се слави с голяма популярност сред играчите в онлайн букмейкърите.

Добрата новина и за по-неопитните играчи е, че тази стратегия няма голям риск. Основната цел на залагане с тази система е увеличение на сумата по вашия баланс с 60%, поради което и тази стратегия носи това име.

Трябва да отбележим, че подобен показател е възможно да бъде постигнат единствено в дългосрочен план. Няма как в краткосрочен план да постигнете толкова бърза печалба, като единственият вариант е да предприемете голям риск, но той не подхожда на тази стратегия за залагане.

Какви залози и коефициенти се използват?

При всяка система съществува правило за използване на коефициента – в Системата 60% играчите трябва да залагат само на коеф. в диапазона 1.70-1.80. Добре е да използвате букмейкърите с най-високи коефициенти, като efbet или Palms Bet – вие може да сравнявате ставките в 2-3 букмейкъра, преди да залагате по тази стратегия.

Как работи стратегията

Залог номер 1 се прави с 1% от вашата банка, като с всяка загуба размерът на залога се увеличава. Целта е залагащият да се върне на парите си или да регистрира малка печалба, ако направи печеливша прогноза. Един етап от системата 60% се състои от цикъл от 5 залога, като минимум един от тях е нужно да бъде спечелен, за да сте на печалба. Цикълът стартира наново като се спазват същите правила след печалба.

Най-общо казано: Играчът може да направи 5 залога като при всеки печеливш залог е нужно да стартира отначало. За да е по-ясно даваме следния пример:

• Първи залог на играча – 1% от вашата банка за залагане За какво се използва тази система 60 %
• Втори залог– 3.5% от банката
• Трети залог – 9.5% от банката
• Четвърти залог – 24.5% от банката
• Пети залог – 61.5% от банката

Залозите са разпределени спрямо 100% от вашата банка – това означава, че края на цикъла ако не спечелите нито един залог, то ще сте загубили всичките си вкарани пари за използването на тази стратегия.

Както вече казахме, при тази стратегия се залага на коеф. 1.70 – 1.80 като селекциите трябва да са подбрани внимателно играча, така че вероятността от пет поредни загуби е доста малка.

Използване на системата 60%

Нашето желание е да получим 60% печалба от банка с 1000 лв.Система 60%

Започвате да използвате стратегията, както ви показахме с проценти от вашата банка. Т.е.:

Залог номер 1 е на стойност10 лева (1% от 1000 лева) – коефициент 1.70 – губим залога.

Остават 990 лева в банката и правим нашия Втори залог с 35 лева (3.5% от 1000 лв.) – коефициентът този път е 1.90, отново загубен.

След двете загуби са ни останали 955 лева. Трети залог 95 лева (9.5% от 1000 лева) – коефициент 1.75, отново загубен.

Нашите останали средства за залагане със Системата 60% са 860 лева. Време е да направим и 4-ти залог на стойност 245 лева (24.5% от 1000 лв.) като избираме селекция с 1.70 коеф. - залогът е загубен.

Сумата, която ни е останала след 4-те поредни загубени залога, е 615 лева.

Правим залог номер 5 на стойност 615 лева (61.5% от 1000 лева) на коефициент 1.75. Залогът е печеливш. 615 х 1.75 = 1076.25 лв.

Така след като завършим цикъла от тази стратегия, ние имаме в нашата банкова сметка 76.25 лева повече. Това означава, че сме на печалба и сме използвали стратегията успешно.

В случай, че печалбата бе дошла при по-ранен залог е важно да помните, че трябва да се започне отначало.

Финални думи

Много играчи използват тази стратегия за залагане като голямото й предимство е, че може да ви донесе спечелени пари в дългосрочен период. Както всяка стратегия, 60% също има своите рискове като все пак е възможно да загубим 5 поредни залога на 1.70 коеф. Затова е добре в началото да не започвате с голяма банка за залагане – например може да стартирате с 100 лева.

Тази стратегия за залагане е разработена най-вече за играчи, които имат опит в спортните залагания. Нужен е анализ на залозите и селекциите, които се избират за игра. Не може да се залага на произволни събития с по 1.70 – 1.80 коеф. и след това да обвинявате стратегията, че сте загубили вашата банка.

Публикувано на: 12.02.2023 г. 05:23 ч.