1

Sesame

2000 Free Spins Без Депозит
От 50 до 2000 безплатни врътки
бутон „Приеми БОНУСА“
в меню „Моите оферти“
След Регистрация

Вземи бонус

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Система Хеджиране

Печеливша ли е системата Хеджиране

Система Хеджиране-какво означава

Всеки един залагащ в онлайн букмейкърите е препоръчително да е запознат с повече системи и стратегии за спортни залози. Системите за залагания могат да подобрят шансовете ви да спечелите в сайтовете за спортни залагания, тъй като те дават предимство на играчите, математически са изпипани и не може да се допусне грешка при тях, ако бъдат използвани правилно. Една от добрите системи за залагане е Хеджиране.

Именно на нея ще обърнем внимание в тази статия като ще ви дадем най-важните насоки как да използвате системата и да я приложите във ваша полза, за да може да спечелите пари от букмейкърите, което е целта на всеки един залагащ на спорт.

Същност на системата Хеджиране

Основната цел на системата Хеджиране е да се намали риска при залагането, но това води и до намаляване на потенциалната печалба, която може да спечели един играч. Хеджирането е един вид застраховка, която защитава вашите съществуващи залози от пълна загуба на заложената сума, но в същото време ще сте на някаква печалба в края на краищата. В системата хеджиране се прави противоположен залог, след като вече сте направили един на дадено събитие.

Например във фиш в букмейкъра Palms Bet преди мача имате залог за фаворита и само той ви остава в правата колонка, като в същото време, за да не сте на загуба, трябва да хеджирате залога си. Това означава да направите и залог за аутсайдера в тази среща - например ако чакате знак 1 на фаворита, то ще направите и залог за двоен шанс Х2 за аутсайдера. Така покривате всички възможни изходи на събитието и няма как да не спечелите, но в същото време и цялостната ви печалба ще бъде по-малка.

Същността на страгията за хеджиранеДо известна степен системата Хеджиране си прилича с арбитражните залози, но при тях се подставят залози на две или повече селекции едновременно в няколко букмейкъра, докато хеджирането се прави на по-късен етап.

С тази стратегия ще спечелите със сигурност, но трябва да изчакате промяна на обстоятелствата, за да заложите. Също така може да хеджирате залог, когато сте направили прогноза на 2 коефициент за даден отбор да спечели мача, а в началото на срещата коефициентът вече е паднал до 1.30. Тогава може да заложите на Х2 двоен шанс на 2.50 коеф. например и ще имате сигурна печалба.

Пример за използване на системата Хеджиране

1. Покриване на загубата

Нека кажем, че преди началото на дадена среща ще заложили сумата от 50 лева на коефициент 1.90 за успех на отбор А срещу отбор В. В хода на мача отбор В има аванс в резултата и за да покриете известна сума от загубата, то ще заложите отново 50 лева на двоен шанс Х2 на 1.70 коефициент например.

2. Хеджиране с цел гарантирана печалба

Нека кажем, че сте направили залог със 100 лева на победа на отбор А срещу отбор В на 2.30 коефициент 2 дни преди началото на срещата. Появява се информация, че отборът на гостите ще пристигне с резерви и юноши за срещата, като вие сте имали това усещане и коефициентът за знак 1 се срива до 1.30 – 1.40 преди мача. В такъв случай вашият първи залог 100 лева х 2.30 ще ви донесе печалба от 230 лева при успех.

След сриването на коефициента за краен изход 1, ставката за Х2 се е повишила драстично и вече е 2.20 коеф. В такъв случай вие хеджирате вашия първоначален залог като заложите на Х2 на 2.20 коефициент още 100 лева и в такъв случай имате сигурна печалба, тъй като при единия залог може да спечелите 230 лева, а при другия 220 лева, а общо сте заложили 200 лева.

Предимства със системата ХеджиранеМного хора хеджират своите залози при права колонка, когато очакват само едно събитие в края на деня. Например вие сте познали 4 от 5 селекции с по 2 коефициент при залог от 20 лева и очаквате печалба от 640 лева във вашия фиш. Остава ви последното събитие, като например залогът е за над 2.5 гола на 2 коефициент. Тогава може да направите залог на под 2.5 гола в срещата (коефициентът би трябвало да е 1.80), като вие сами може да изберете каква сума да заложите – дали само колкото да хеджирате вашия залог от 20 лева или например да поставите сумата от 300 лева на под 2.5 гола, за да имате добра сигурна печалба след края на събитието.

Предимства и недостатъци на система Хеджиране

Доста повече са предимствата на системата, тъй като при нея може да направите сигурна печалба или да спестите част от загубите си. Според развитието на събитията, вие може да изберете най-доброто решение за вас и да хеджирате залога си. Все пак е нужно да прецените шанса да спечелите фиша си и без хеджиране, за да не губите излишни пари. Точно това е недостатъкът на хеджирането - няма как да вземете пълната потенциална печалба, която очаквате.

Заключение

Ние смятаме, че тази система е много добра и се ползва от голям брой залагащи, тъй като дава гъвкавост и помага да застраховате залога си. В спортните залагания има много популярни системи и определено тази за хеджиране на залога е една от тях. Нужно е просто да пресмятате при правене на залог каква сума да хеджирате на вашия залог и ще имате сигурна печалба, ако коефициентите са във ваша полза след първоначалния ви залог.

Топ Букмейкъри на България

Winbet
200% до 200 лв

Sesame
100% до 250 лв

Betano
100% до 300 лв
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ В INBET РЕГИСТРАЦИЯ