1

Inbet

Inbet Регистрация

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Печеливша стратегия за двоен шанс

Стратегии за залози на двоен шанс

Двойният шанс е един от най-популярните залози на футбол. В букмейкърите пазарите за двоен шанс винаги са позиционирани под опциите за краен резултат. Както е известно, при краен изход залагащият има 33.3% шанс да спечели, тъй като може да избира измежду три възможности.

При двоен шанс обаче този процент скача до 66.6%, тъй като тук се избират два от трите възможни изхода за краен резултат. Залагащият може да покрие следните изходи от резултата на мача: домакин или равен, гост или равен, домакин или гост.

Залози на двоен шанс

Тези три опции имат специални обозначения в букмейкърите. Пазарът за двоен шанс домакин или равен е изписван „1Х“. Т.е. залагате на краен изход 1 и на равенство Х. Коефициентите естествено са по-ниски в сравнение с опциите за краен изход, но както вече казахме, шансът да спечелите е значително по-голям.

Залогът за равен или гост е обозначен с „Х2“, докато залогът за домакин или гост - „12“. Т.е. в този залог печелите, ако домакинът или гостът спечелят мача. Тук не покривате равенството в срещата, така че при равен резултат залогът ви ще е губещ.

Как да бъдем по-успешни в залагането на двоен шанс на футбол?

Използването на стратегии и прогнози за двоен шанс ще ни даде шансове да спечелим повече от този пазар. Без значение дали се прави залог на двоен шанс за фаворита или аутсайдера, то смятате, че този отбор има повече шансове в срещата и изключвате залога само за победа на опонента.

Доста хора обичат да залагат на двоен шанс поради факта, че шансът за печалба е по-голям. Но залагането на двоен шанс има своите особености. Прилагайки дадена стратегия в дългосрочен план, вие ще имате повече успешни залози. Не е препоръчително често да сменяте вашия план на залагане и да правите прогнози, които не сте добре обмислили.

Подкрепяне на фаворита с двоен шанс

Кога да залагаме на двоен шансАко залагате на фаворита в срещата на двоен шанс, то ще вземете по-ниските коефициенти. Но тук не става дума да правите залози на двоен шанс на отбори с по 1.30 коефициент за победа.

Вие трябва да се стремите ставката на двоен шанс да е с този коефициент. Когато става въпрос за отбори фаворити, то те може да са и с по 2.00 коефициент, докато за техният съперник ставката да е 3.20 например. Това прави отборът с 2.00 коефициент фаворит. Следователно пък коефициентът за фаворита или равен на двоен шанс ще е около 1.30.

Подбирайки 3-4 подобни селекции в един общ фиш права колонка, вие ще получите добър коефициент и залогът ви ще има голяма стойност. Просто ако фаворитите в срещите не загубят своите мачове, вие ще спечелите.

Подкрепяне на аутсайдера с двоен шанс

Доста по-добри коефициенти ще намерите за двоен шанс на аутсайдера предлагани в bet365 и 1xbet. Нека вземем реален пример като например коефициентът за домакина в срещата за победа е 6.50, а равенството е оценено на 4.20, докато ставката за госта е 1.50. Досещате се, че домакинът е аутсайдера. Коефициентът за двоен шанс 1Х за него е 2.50.

Ако вашите анализи ви навеждат на мисълта, че има шанс домакина да не загуби двубоя, то може да направите сингъл залог на двоен шанс 1Х на 2.50 коефициент. Това е чудесна ставка, като може да вземете много добра печалба при успешен залог. Много пъти има футболни срещи, в които фаворитите нямат мотивация да играят на високи обороти. Точно това е моментът да направите залог за двоен шанс на аутсайдера и да спечелите пари.

Залози на двоен шанс на живо

Онлайн залози на двоен шансЗалагането на живо може да донесе много повече печалби от залозите преди началото на срещите. Двойният шанс е чудесна опция на живо за играчите, но трябва да намерите най-подходящия момент за залог. Нужно е да следите коефициентите преди мач и да сте наясно с отборите и играта им в срещата. Нека дадем пример, че фаворитът преди началото на двубоя изостава в резултата с 0:1 у дома в 75-ата минута.

Статистиката в срещата ви показва, че този отбор доминира и има много повече положения за гол. В такъв случай ще има добър коефициент за двоен шанс 1Х на поне 1.50 коефициент, тъй като все пак остава малко време до края на срещата. Но ако отборът е бил голям фаворит с 1.30 или 1.40 за победа преди срещата, то е много вероятно все пак да вкара изравнителен гол и залогът на двоен шанс на живо да спечели.

Какви са предимствата да залагаме на двоен шанс?

Нека разгледаме някои от най-големите предимства на опцията Двоен шанс.

1. Вашите печалби ще бъдат много повече и ще имате увереност в залаганията;
2. Винаги може да се намерят добри коефициенти на двоен шанс;
3. Залагането на двоен шанс на живо е по-добра опция от краен резултат;
4. Ако сме в лоша серия от загуби, то на опцията двоен шанс може да направим добър фиш, който да ни върне на верния път;
5. Пазарът двоен шанс е наличен на 99.9% от футболните мачове в букмейкърите.

Заключение

Както при всички залози на футбол, а и на всеки спорт, вие трябва да сте си написали домашното и да сте анализира мачовете, на които ще залагате. Не може на сляпо да следвате коефициентите и да правите залози на двоен шанс, като очаквате да спечелите, тъй като вероятността за познаване на изхода от мача е 66.6%.

Използвайте съвети за залагания, футболни прогнози, анализи за двубоите, дори гледайте и в социалните мрежи на отборите за новини. Така ще имате предимство спрямо букмейкърите и ще може да бъдете по-успешни в залозите на двоен шанс. Следвайки нашите стратегии за залагане, също се надяваме да имате успех на тази опция, която е сред най-известните във футболните залагания.

Публикувано на: 24.02.2023 г. 10:05 ч.
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ