Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Какви са наградите от тотото

Какво и колко може да се спечели от Спорт Тото

Българският спортен тотализатор раздава големи награди всяка седмица. Всеки участник може да бъде сред печелившите, ако има късмет и познае поне половината от числата, които е пуснал в игрите тото 6 от 42 и тото 6 от 49. Наградите в Тото 5 от 35 пък започват при 3 спечелени числа. Там трябва да познаете три от петте числа, но пък общият брой числа е по-малък – 35. Най-важното е да пуснете правилно вашия фиш, за да може да бъдете сред кандидатите за наградите. Ето и какво е важно да направите при пускането на фиша си.

Награди и Джакпот от Спорт ТотоВнимателно маркирайте с обозначените знаци вашите числа във всяка колонка. Не излизайте от полето на числото, когато го маркирате. Според вида игра, в която участвате, вие трябва да изберете 5 или 6 числа. В поле "Абонамент" на вашия тото фиш, трябва да отбележете 2, 5 или 10. Защо се прави това?

Така се абонирате за следващите тиражи и ако искате да участвате за 2 тиража, то просто избирате 2. Ако имате желание за повече, маркирате 5 или 10. По този начин ще си спестите да ходите до тото пункт, за да пуснете вашия фиш в следващия тираж. Най-важното условие да пуснете вашия тото фиш е да бъдете пълнолетен. В противен случай няма как да участвате в игрите на Българският спортен тотализатор, който е поставил началото на лотарийните игри в страната. Всички хазартни или лотарийни игри изискват участниците да са пълнолетни. Все пак се раздават награди, които не може да бъдат изплатени на лица под 18 години.

Програма за лоялни клиенти "ТОТО КЛУБ"

Наградите за участниците, пуснали тото фиш, варират, но най-важното е, че може да спечелите няколко милиона лева. Такава сума ще промени изцяло живота ви. Големият джакпот непрекъснато нараства след всеки тираж докато не бъде спечелен. Ако не познаете всичките си 6 числа във вашия фиш, а например 4 или 5, то може да спечелите по-малка награда. При четворка от Тотото, то е възможно да вземете почти 100 лева, което е една добра сума. Ако в дадения тираж сте познали 5 числа, възможните печалби са над 1000 лева и може да достигнат 5000 лева и дори по-голяма сума.

Няма как да участвате в игрите на Българския спортен тотализатор безплатно. При залагането на фиш трябва да заплатите съответната стойност за колонка. При 6 от 49 цената е 0.70 лв., за 6 от 42 е 0.50 лв., за 5 от 35 е само 40 стотинки. Ако пуснете 3 колонки в Тото 6 от 49, трябва да заплатите 2.10 лева и т.н.

Все пак тази сума на колонките е минимална и всеки може да участва в игрите. Най-важното е, че има възможност да спечелите големи награди. Всяка седмица има стотици печеливши от Тотото и вие може да сте сред тях, ако имате усет към избирането на късметлийски тото числа или пък използвате добри тото прогнози за това.

Топ Букмейкъри на България