Награди от тото 5 от 35

Какви са наградите в 5 от 35?

Всеки се интересува от наградите в тото 5 от 35, след като пусне своя тото фиш. Може да ви кажем ориентировъчно как се движат наградите в тото 5 от 35, за да сте подготвени какви суми може да спечелите от тотото.

Трябва да познаете минимум три числа, за да спечелите нещо. При познати три числа, наградата варира между 2 и 5 лева. Със сигурност ще избиете няколко пуснати колонки.

Награди на Тото2-5-от-35При четворка (4 познати числа от общо 5), тото печалбата е между 50 и 90 лева. Може да спечелите близо 100 лева, ако броя на печелившите в тиража е по-малък. Не забравяйте, че сумата се разпределя по равно между броя печеливши участници.

При условие, че познаете всички пет числа, то тогава наградата е далеч по-голяма. Тя се разпределя между всички печеливши, като може да има десетина познали, но може и само един участник в тиража да бъде големият печеливш. В повечето случаи се събират около 20 000 лева награден фонд за 5-ца. Тази сума със сигурност може значително да подпомогне всеки играч, който има късмета и познае петте числа в тиража.

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук