1

Inbet

Inbet Регистрация

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Онлайн залози на бокс

Видове залози на Бокс

Онлайн залагане на бокс

За разлика от спортове като футбол и тенис, които разполагат с множество пазари за залагания, дори и най-големите спортни букмейкъри рядко ще предлагат повече от десетина пазара на боксов мач, независимо колко голямо е събитието.

Ето някои от по-популярните пазари за онлайн залагания на бокс, както и кратко обяснение как работи залога.

Залог за победител в боксовият мача

Това е просто залог за подкрепяне на един състезател, за да победи другия, и вземане на наличните коефициенти. Вие не избирате рунда, нито метода за победа, а просто боецът, който ще спечлеи.

Този залог работи най-добре, ако сте 100% сигурни, че Боксьор A ще победи Боксьор Б. Ако коефициентът е нисък за фаворита и вие ще подкрепите него, ще трябва да заложите голяма сума, за да спечелите добра печалба.

Общо рундове в бокса

Онлайн залози за боксПри двубой с 12 рунда този залог обикновено се задава на линия 9,5, а залагате, че двубоят ще продължи по-малко или повече от 9,5 рунда.

На този залог не избирате победител, а просто прогнозирате, че двубоят ще продължи не повече от девет рунда (под 9.5) или повече от девет кръга (над 9.5). Например, ако знаете, че на един боксьор трудно прави нокаути, но е издръжлив и има навика да се бие по 12 рунда, може да заложите на над 9.5.

Метод за победа

С този залог подкрепяте един боксьор, който да спечели по конкретен начин т.е. с решение или от KO, TKO или DQ (все един залог).

Някои букмейкъри също ще осигурят коефициенти за победа на всеки един от боксьорите на тези методи. С помощта на собствените си познания или солидни съвети за залагане на бокс можете да печелите последователно, използвайки този метод. Например при боец като Антъни Джошуа, може да правите залози да печели с нокаут.

Печеливша група от рундове

Тук подкрепяте даден боксьор да спечели в трио от рундове - рундове 1-3, 4-6, 7-9 или 10-12. Това е е начин за получаване на големи коефициенти при залог. Ако знаете, че боксьорът има репутация да стартира бързо и да довърши противниците си в рамките на три рунда, има смисъл да заложите на него, за да спечели в рундове 1-3.

Ако боксьорът има склонност да започне бавно, след което да се развихри и да вдигне оборотите, можете да заложите на него да спечели в рундове 4-6 или 7-9.

Онлайн залози за рунд

Залози за рунд

Този залог е да подкрепите боксьор да спечели мача в определен рунд. Това е най-трудният залог на бокс, но и този, който неизменно осигурява най-добрите коефициенти. В идеалния случай човек би използвал този залог, за да подкрепи боксьор със свиреп удар, за да нокаутира съперника си още в първия или втория рунд.

Други залози за бокс са:

• Ще има ли нокдаун? - За да спечелите този залог, един от двамата бойци ще трябва да бъде съборен в някакъв момент по време на двубоя и мачът да бъде прекратен.

• Ще се изиграят ли всички рундове? - За този залог ще трябва да заложите ДА, ако вярвате, че двубоят ще продължи за планираната продължителност или НЕ, ако смятате, че ще приключи по-рано.

Публикувано на: 06.11.2023 г. 15:05 ч.
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ