Zalozibg.com

Онлайн залози на бокс

Видове залози на Бокс

Онлайн залагане на бокс

За разлика от спортове като футбол и тенис, които разполагат с множество пазари за залагания, дори и най-големите спортни букмейкъри рядко ще предлагат повече от десетина пазара на боксов мач, независимо колко голямо е събитието.

Ето някои от по-популярните пазари за онлайн залагания на бокс, както и кратко обяснение как работи залога.

Залог за победител в боксовият мача

Това е просто залог за подкрепяне на един състезател, за да победи другия, и вземане на наличните коефициенти. Вие не избирате рунда, нито метода за победа, а просто боецът, който ще спечлеи.

Този залог работи най-добре, ако сте 100% сигурни, че Боксьор A ще победи Боксьор Б. Ако коефициентът е нисък за фаворита и вие ще подкрепите него, ще трябва да заложите голяма сума, за да спечелите добра печалба.

Общо рундове в бокса

Онлайн залози за боксПри двубой с 12 рунда този залог обикновено се задава на линия 9,5, а залагате, че двубоят ще продължи по-малко или повече от 9,5 рунда.

На този залог не избирате победител, а просто прогнозирате, че двубоят ще продължи не повече от девет рунда (под 9.5) или повече от девет кръга (над 9.5). Например, ако знаете, че на един боксьор трудно прави нокаути, но е издръжлив и има навика да се бие по 12 рунда, може да заложите на над 9.5.

Метод за победа

С този залог подкрепяте един боксьор, който да спечели по конкретен начин т.е. с решение или от KO, TKO или DQ (все един залог).

Някои букмейкъри също ще осигурят коефициенти за победа на всеки един от боксьорите на тези методи. С помощта на собствените си познания или солидни съвети за залагане на бокс можете да печелите последователно, използвайки този метод. Например при боец като Антъни Джошуа, може да правите залози да печели с нокаут.

Печеливша група от рундове

Тук подкрепяте даден боксьор да спечели в трио от рундове - рундове 1-3, 4-6, 7-9 или 10-12. Това е е начин за получаване на големи коефициенти при залог. Ако знаете, че боксьорът има репутация да стартира бързо и да довърши противниците си в рамките на три рунда, има смисъл да заложите на него, за да спечели в рундове 1-3.

Ако боксьорът има склонност да започне бавно, след което да се развихри и да вдигне оборотите, можете да заложите на него да спечели в рундове 4-6 или 7-9.

Онлайн залози за рунд

Залози за рунд

Този залог е да подкрепите боксьор да спечели мача в определен рунд. Това е най-трудният залог на бокс, но и този, който неизменно осигурява най-добрите коефициенти. В идеалния случай човек би използвал този залог, за да подкрепи боксьор със свиреп удар, за да нокаутира съперника си още в първия или втория рунд.

Други залози за бокс са:

• Ще има ли нокдаун? - За да спечелите този залог, един от двамата бойци ще трябва да бъде съборен в някакъв момент по време на двубоя и мачът да бъде прекратен.

• Ще се изиграят ли всички рундове? - За този залог ще трябва да заложите ДА, ако вярвате, че двубоят ще продължи за планираната продължителност или НЕ, ако смятате, че ще приключи по-рано.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук