1

Inbet

Inbet Регистрация

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози

Арбитражни залози

Арбитражните залагания са взаимствани от фондовите пазари. В тези случаи арбитражът е действието да се закупи актив на един пазар, за да се продаде едновременно на друг пазар на по-висока цена. Разликата между покупната и продажната цена дава възможност да се гарантира печалба. И така, как можем да използваме тази финансова концепция, за да печелим пари в залаганията? В тази публикация ще ви научим на всичко, което трябва да знаете за арбитражните залози.

Какво е арбитражно залагане?

Арбитражното залагане включва покриване на всички резултати от спортно събитие, за да се реализира печалба, независимо от резултата на събитието. Това е възможно, тъй като букмейкърите имат различни мнения (и следователно различни коефициенти) относно вероятността за изхода на събитието.

Казано по-просто: при арбитраж залагате на един сайт на висок коефициент и залагате срещу този резултат на по-нисък коефициент в друг сайт, но все пак достатъчен, за да сте на печалба.

Това са арбитражните залози в света на спортните залагания - вие знаете гарантираната сума на печалба, която ще реализирате, преди мачът дори да започне. Тъй като арбитражните залози гарантират печалба, те често се наричат „сигурни залози“ - особено в цяла Европа.

Сигурните залози изискват по-високо ниво на знания, отколкото притежава обикновеният залагащ, но тази информация е възможно да се научи изключително бързо. Разминаването между коефициентите, предлагани между букмейкърите и борсите за залагания, ни позволява да реализираме незабавна печалба. Това несъответствие е известно като арбитраж.

Не се притеснявайте, ако все още не сте разбрали напълно концепцията. Нещата ще станат много по-ясни, след като видите примерите в действие.

Колко печалба можете да спечелите чрез арбитражни залози?

Всеки, който търси постоянни и стабилни печалби, може да използва арбитражни залагания. Не бива обаче да смятате това за стратегия за бързо забогатяване. Всъщност не е много често да се намери арбитражна възможност, предлагаща над 5% печалба.

Например, ако заложихте 200 лева и спечелите 15 лева сигурна печалба, това би било доста рядко.
Често се случва да правите много по-малки залози за печалба, а не да се опитвате да спечелите големи суми, каквото правят повечето комарджии.
Можете да залагате няколко пъти на ден, но размерът на печалбата, която можете да реализирате, ще зависи от вашата банкова сметка, колко залози ще направите, размера на арбитража и други.

Най-общо казано, повечето хора, които започват с 500 лева в своя банкрол, трябва да правят поне няколкостотин лева печалба на месец, но това е само насока. Трябва да регистрирате сметки в залагане с възможно най-много букмейкъри. Рядко ще използвате един и същи букмейкър за арбитражни залози всеки ден.

Възможностите за арбитраж са много често срещани и може да ги намерите всеки ден. Необходимо е обаче да имате акаунт в съответния букмейкър, за да поставите залога на възможността, която сте намерили. Ако трябва да отделите време, за да се регистрирате, след като намерите арбитражен залог, той вероятно няма да е наличен до момента, в който сте се регистрирали. Щом букмейкърите разберат, че не са реагирали достатъчно бързо на коефициентите, те променят коефициентите си. Основен принцип на успешното залагане при арбитражи е способността да се реагира бързо, когато се появи възможност.

Арбитражни залози

Пример за арбитражен залог

Залози  арбитраж в интеренет

В следващите редове ще ви представим нагледен пример за арбитражен залог. Вие трябва да следите коефициентите в букмейкърите често, за да намерите такъв тип залог.

Пример 1

Да кажем, че сте открили тенис среща между двама състезатели. В първия букмейкър коефициентът за фаворита е 1.72, докато друг букмейкър предлага 2.60 коефициент за неговия съперник. Сега вие трябва бързо да се възползвате от тези коефициенти.

Да кажем, че имате сумата от 1000 лева в двата букмейкъра. Това е общата ви сума за залог на събитието. Поставяте по-голяма част от сумата на по-ниския коефициент. Залагате приблизително 620 лева на 1.72 коефициент. Останалата сума от 380 лева я поставяте на по-високият коефициент в другия букмейкър.

Сега да видим какви ще са изчисленията:

Залог 1: 600 лева х 1.72 коеф = 1032 лева
Залог 2: 400 лева х 2.60 коеф. = 1040 лева

Виждате, че и при двата залога излизате на печалба от това събитие. Това представлява арбитражния залог. За поставените 1000 лева, сумата от 30-40 лева като печалба не изглежда голяма, но тя е сигурна!

Пример 2

Стратегии в арбитражните идеиНека демонстрираме и втори пример при залог на футбол, тъй като този спорт все пак е най-популярен в залаганията.

Ще използваме мача между Торпедо Жодино - Витебск, който имаше арбитраж с 3.33% доходност. Поставяме общата сума от 500 евро в 3 различни букмейкъра. Залагаме на знак 1 при 2.01 коефициент в 1-ви букмейкър, на знак Х при 3.70 коеф. във втори букмейкър и на краен изход 2 при 5 коефициент в трето буки.

Задължително трябва да използвате калкулатор за арбитражните залози, за да изчисли сумата на вашия залог. В този случай примерен мач трябва да заложим 255 лева на краен изход 1. Поставяме сумата от 140 лева на знак Х и останалите 105 лева на краен изход 2.

Сега остава само да изчакате, докато мачът приключи и да получите печалба, независимо от резултата. Ето и какво се получи от нашия залог:

Торпедо Жодино печели – гарантирана печалба от 12,55 лева в 1-вия букмейкър. Обща печалба 512,55 лева.

В случай на равенство - ще получите 18 лева във втория букмейкър. Обща печалба 518 лева.

Витебск печели – със сигурност печелите 25 лева в третия букмейкър. Обща печалба 525 лева.

Какви са най-големите предимства на арбитражните залози?

Печалби при арбитражните залози

Разбира се, най-голямото предимство е, че винаги сте на печалба, независимо от крайния резултат на събитието. Това ви осигурява постоянен месечен доход, чийто размер ще зависи от вашата банка за залагане. Арбитражите може да бъдат откривани лесно чрез софтуери или интернет програми. Друго предимство е, че единствено вие избирате кога да залагате. Може 3 дена да пропуснете да залагате, но в следващите 2 дни да следите повече за арбитражни да заложи и да направите 3-4 или повече успешни залога.

Като недостатъци може да споделим, че ви трябва голям капитал, за да реализирате сериозна печалба. Също така най-добрите програми за откриване на арбитражни залози изискват абонамент.

Публикувано на: 28.11.2023 г. 11:57 ч.

Промяна на коефициенти в букмейкъритеУправление на парите при залаганеКак да залагаме успешно на лека атлетикаСъвети при поредни губещи залозиКриптовалути - Теглене и депозит на париКак се залага и печели на снукърЗалози на колоезденеКак да печелим от МотоциклетизъмКак се залага на водна топкаКак да печелим от залози на кучетаВидове печеливши рулеткиПричини да залагаме онлайнКак да залагаме успешно на ММА/UFCЗалози на зимни спортовеПравила на рулеткаМобилни спортни залозиВидове коефициентиЗалози на ръгби онлайнОнлайн залози на Формула 1Залози на БейзболЗалози на тенис на кортСъвети за залози на футболКак се залага на американски футболКрикет залози онлайнЗалози на ХандбалКакви футболни залози имаЗалози на конни надбягванияСъвети за онлайн ръгби залозиКак да печелим от волейбол залозиЗалози на баскетболКой букмейкър да изберем?Залагания на хокей на ледСъвети за залози на хокей на ледОнлайн залози на боксСпортните залози и тяхната историяАзиатски хендикапИзчисляване на арбитражни залозиАрбитражни залози - РъководствоХендикап линииБонуси за спортни залозиПечеливши арбитражни залозиСигурност в арбитражните залозиМобилни спортни залозиФутболни ЗалозиПредимства на онлайн казинотоЗакона на Мърфи за прогнози и залозиФактори за печелене от спортни залозиBack и Lay залози в спортната борсаКак да играем блекджек

Често задавани въпроси

Какво е арбитражно залагане?

При арбитраж залагате на един сайт на висок коефициент и залагате срещу този резултат на по-нисък коефициент в друг сайт, но все пак достатъчен, за да сте на печалба.

Колко може да се спечели с арбитраж?

Тази печалба е напълно сигурна, но в процентно изражение не е много голяма. Не е много често да се намери арбитражна възможност, предлагаща над 5% печалба.

Какви са предимствата на арбитражните залози?

Най-голямото предимство е, че винаги сте на печалба, независимо от крайния резултат на събитието.

Inbet РЕГИСТРАЦИЯ