Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Печеливши арбитражни залози

Арбитражни залози - Указания

Всичко за арбитражните залози тук

При залагането на спортни арбитражни залози, играчите покриват всички възможни резултати и печелят от тях, без значение от резултата от събитието. За кратък интервал от време два или повече конкуриращи се букмейкъра имат коефициенти за събитие, при които, ако направим някои изчисления, бихме могли да се възползваме от коефициентите и да получим сигурна печалба, като покрием всички възможни резултати от срещата.

Най-добрата новина е, че не трябва да откриваме тези арбитражи ръчно и не е необходимо да изчисляваме нищо. Има създаден специален софтуер, който сканира постоянно над 60 букмейкъра и намира арбитражните възможности за вас. Всичко, което трябва да направите, е да решите с какви суми да залагате. Колкото по-висока е вашата банкова сметка, толкова по-голяма печалба ще направите.

Сега нека разгледаме по-подробно как работят арбитражните залози и да обърнем внимание на трудните части в тази инвестиция.

Пример за залагане на спортен арбитраж

В примера по-долу ще заложим в Ефбет, че Левски ще спечели срещу Черно море на 1.46 коеф., а в Бет365 ще направим залог резултатът да бъде равен или Черно море да победи на 3.90 коеф. Това е сигурен арбитраж с два резултата.

Залагане и резултати:

1) Ако Левски спечели мача, ще спечелим 1,46 * 100 = 146 лева. Но в същото време ще загубим залога си в Бет365 за 37,43 лева. Така че нашата крайна печалба е 146 - 100 - 37.43 = 8.57 лева.

2) Ако резултатът е равен или Черно море спечели мача, ще спечелим 3.90 * 37.43 = 145.98 лева. Но в същото време ще загубим залога си в Efbet за 100 лева. Така че нашата крайна печалба е 145,98 - 100 - 37,43 = 8,55 лева.

Извод - Както се вижда, ние ще спечелим без значение от резултата от мача! Това е силата на арбитражните залози – най-добрият начин най-накрая да победите букмейкърите.

арбитражни залзои и печалбата от тяхКаква е месечната печалба от арбитражни залози?

Месечната печалба зависи от много фактори и не може да се изчисли с точност, като няма как да бъде еднаква за всички, но ето информацията, която трябва да изчислите за себе си. Ето и кои са факторите:

• Дали залагате преди мач или на живо - Ако залагате на събития на живо, бихте могли да правите залози по-често, тъй като инвестицията ви се връща почти моментално и нямате нужда от огромна банкова сметка, за да я разпределите между букмейкърите. Ако заложите преди мач, ще трябва да изчакате събитието да приключи, за да вземете печалбата си. Това може да отнеме часове или дни и по тази причина се нуждаете от по-голяма банкова сметка в сравнение с залозите на живо.

• Колко големи залози залагате? - Логично е, че колкото повече пари залагате, толкова по-голяма печалба ще направите с арбитражни залози.

• Колко често залагате? - Прекарването на 2-3 часа на ден е напълно достатъчно, за да постигнете добра печалба. Но ако можете да си позволите да отделите повече време за поставяне на арбитражни залози, шансът да направите по-голяма печалба също се увеличава.

• С каква сума започвате да залагате? - Това е сред основните фактори, от който зависи вашата месечна печалба. Имате нужда от голяма банкова сметка в началото, за да разпределите парите си между букмейкърите, за да имате достатъчно капитал, за да покриете възможните резултати при залагането на арбитражи.

Заключение

Средната печалба на месец за залагания на арбитражи е средно 10% при банкова сметка от 2000 лева и ако отделяте по 1 час на ден на арбитражи от 2% и 7%. За залози на живо с една и съща банка, възвръщаемостта на инвестицията (ROI) е средно 20% или може би повече, тъй като там арбитражите обикновено са между 5% и 20%. Както можете да видите, печалбата е много сложна и е индивидуална за всеки.

Публикувано на: 17.12.2023 г. 10:14 ч.