Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози на баскетбол

От четирите основни спорта, баскетболът е един от най-лесните за залагане. Подобно на футбола, баскетболът има основен залог за краен резултат за победа на отборите, както и над / под брой точки. Ако знаете как да залагате на футбол, вече почти знаете как да заложите на баскетбол.

Онлайн залози на БаскетболОнлайн може да се правят залози на баскетбол във всички букмейкъри. Най-разпространеният метод за залагане на баскетбол е хендикап. Хендикапът се налагага на един отбор, за да направят и двата отбора равни по отношение на залаганията.

При залозите за краен резултат отборът, който се очаква да спечели, ще бъде определен за фаворит, докато отборът, който се очаква да загуби, ще бъде наречен аутсайдер. Отборът, който се очаква да спечели, ще получи отрицателен хендикап за победа с точкова разлика.

Ако Голдън Стейт Уориърс играят срещу Денвър, повечето залагащи биха заложили на Голдън Стейт да спечелят срещата. Залозите на хендикап пък ще направят Голдън Стейт фаворит с 10 точки.

Това означава, че Голдън Стейт трябва да спечелят с 11 или повече точки, за да могат залагащите на тази опция да спечелят своя залог, докато тези, които залагат на Денвър +10 точки, ще спечелят залозите си, ако Денвър спечелят мача или загубят с девет точки или по-малко.

Вторият най-популярен метод за залагане в онлайн букмейкърите на баскетбол е за общо в мача, известен като под/над. Общият комбиниран резултат на двата отбора се взема предвид и залагащите имат възможност да залагат за повече отбелязани точки (над) или за по-малко от предвидените общи точки ще бъдат вкарани (под).

В нашата хипотетична среща между Голдън Стейд и Денвър, линията за над / под може да е 198. Залагащите, заложили на над, ще спечелят залозите си, ако общият комбиниран резултат е 199 или по-голям, докато залагащите, залагащи на опцията „под“, ще спечелят своите залози, ако общият общ резултат е 197 или по-малко точки.

Напримерно онлайн букмейкърът Palms Bet дава възможност на играчите да поставят прогнози на голям брой други опции. Той предлага възможности за залагане за всяка от 4-те четвърти, както и за двете полувремена. Вие може отново да залагате на краен резултат и над/под точки, но само за избрания от вас период.

Освен това има опции за първо полувреме / краен резултат, както и над / под брой точки за даден отбор. Сайтовете за онлайн залагания предлагат и пазари за печеливша разлика за двубоите – например даден отбор да спечели с 5 или повече точки, с разлика от 6-10 точки, както и много други възможности.

Публикувано на: 18.11.2023 г. 21:45 ч.

Често задавани въпроси

Какви видове залози се предлагат за баскетбол?

Предлагат възможности за залагане за всяка от 4-те четвърти, както и за двете полувремена. Вие може отново да залагате на краен резултат и над/под точки, но само за избрания от вас период. Освен това има опции за първо полувреме / краен резултат, както и над / под брой точки за даден отбор.

Кога е създадена Национална баскетболна асоциация - НБА?

Асоциацията е основана през 1946 г. в Ню Йорк, като тогава се е казвала Американска баскетболна асоциация (АБА). Сегашното име НБА е официално прието през 1949 г.

Кога е създадена играта Баскетбол?

Извесно е, че играта е създадена през 1891 година, като е била играна в училищата в часовете по физическо възпитание.

Как се играе баскетбол?

Играе се от 2 отбора от по 5 човека/играчи