1

Inbet

Inbet Регистрация

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Фактори за печелене от спортни залози

Пет важни фактора, за да печелим повече от спортни залози

Много хора се опитат да направят печалби от спортните залагания, за да водят по-добър начин на живот, а някои залагащи дори се надяват да не ходят на работа, печелейки от залозите си на спортни събития.

Ако вие търсите начини да подобрите вашата успеваемост в залозите, ще ви представим пет важни фактора, за да имате повече успех в залаганията.

Качеството е по-добро от количеството

Качеството на залозите трябва да е от първостепенно значение, за да се генерира по-редовна печалба от спортни събития. Има много методи за подбор. Един интересен метод е да направите предварително избор на мачове за даден ден, за да стесните огромния списък, който може да се намери за един ден във футбола. По този начин ще извлечете най-добрите мачове за вас, на които да заложите.

Във втората стъпка е препоръчително да направите втори много по-задълбочен анализа на мачовете като използвате специализирани статистически данни и сайтове с резултати. Целта е да се усъвършенстват знанията ви за мачовете, за да се залагат с най-добрите прогнози и по този начин да се извлече най-доброто от тях – да имате повече печеливши залози.

Как да печелим от футболни залозиСъщо така ви съветваме да се съсредоточите върху мачовете от първенството, а не върху мачовете за купа. Всъщност някои отбори повече или по-малко ще се влагат в  мачовете за купата, защото имат различни цели и може да ви е трудно да откриете тази информация.

Проучете силните и слабите страни на отборите

По време на анализ е очевидно да се фокусираме върху  силните и слабите страни на всеки от отборите . Това включва информация за контузени или играчи под въпрос за мача. Идеалният начин да не се изненадате от стартовите 11 е да изчакате до час преди мача, за да се видите списъците на отборите, които се определят от треньорите. Оттам е много по-лесно да разберете дали коефициентът съвпада и все още си заслужава да се залага.

Интересно е също да научите за  формата и увереността на „ключовите“ играчи в отбор . Те често са крайъгълният камък на доброто състояние на отбора в срещата. Просто трябва да прочетете на различни сайтове информацията и статистиката на предишните мачове, както и оценките, дадени на играчите от специализираните медии. От вас зависи да направите списък на сайтовете, които предпочитате!

История и календар

Важен елемент в анализа на футболните мачове е програмата на отборите. Наистина, отбор, който току-що е играл или ще играе на важно състезание, като Шампионската лига, може да остави своите важни играчи да почиват, така че да са 100% за следващия мач. Това често са ситуации, които трябва да се избягват напълно при залозите.

Следователно е необходимо да запомните първо да разгледате добре програмата на отборите. Необходимо е също така да се интересувате от ключовите мачове в първенството: това са дербитата или мачовете срещу преки опоненти за позиция или исторически съперници. Тези мачове са от особен интерес за мениджъри, играчи и привърженици. Следователно те често са с приоритет пред други мачове. Така е необходимо да бъдете предпазливи седмица преди този вид среща, защото е възможно отборът да не играе на 100%, за да се запази за „важния мач“ на следващата седмица.

Историята в съперничеството също е важна, тя ви дава информация преди мачът да е започнал. Например отбор, който не е загубил от друг, ще бъде много по-уверен в подхода към мача от противника!

Текуща форма и серия

Текущата форма на отборите е много важна – например тим, който току-що е записал 5 поредни победи, ще бъде много по-мотивиран и по-склонен да се стреми към победа. Вие просто трябва да се обърнете към статистически сайтове или към приложенията на сайтове за резултати и ще видите последните изяви на отборите.

Анализирайте представянето на всеки отбор и изминалите резултати преди да правите залози. Необходимо е обаче да се погледне при какви условия са се играли предишните мачове  ако това са предимно приятелски мачове, то не ги взимайте под внимание.

Индивидуална статистика

В залаганията на футбол е нужно да погледнете статистиката на победите у дома и на чужд терен за двата отбора. Ако един отбор има добра статистика у дома, а другият отбор не се представя добре в своите гостувания през сезона, очевидно е, че ще си струва да заложите на отбора домакин да спечели срещата. Тези статистики често са надеждни и могат да се използват като „основа“ за анализ.

Също трябва да се вземе предвид:  броят на отбелязаните голове, както и броят на допуснатите голове през сезона на собствен терен и в гостуванията. Това ви позволява да добиете представа за способността на отборите да отбелязват голове в атака и как се представят в отбрана. Със сигурност с тези проучвания ще имате много повече успех в спортните залагания и по-често ще печелите от футболни залози.

Публикувано на: 19.12.2023 г. 12:15 ч.
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ