Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Управление на парите при залагане

Управление и контрол на парите докато залагаме

Важните правила и контрол при онлай залаганиятаПовечето хора ходят на работа много години и се надяват да имат достатъчно пари, за да се пенсионират на разумна възраст. Това е работило добре в миналото, но тъй като средната продължителност на живота се увеличава и пенсионните фондове остават без пари, все по-голям брой хора започват да търсят други възможности.

Популярността на онлайн залаганията - и по-специално спортните залагания, отвори нови възможности. Да спечелиш на спортни залагания със сигурност не е лесно, но това не е толкова невъзможно, и започва с управлението на парите /вашата банка/ при залагане.

Какво е банка за залагания?

Контрол на банката при онлайн залаганиятаБанката за залагане е сума на капитала, която е заделена единствено за спортните залагания – сумата, която сте депозирали в онлайн букмейкъра.

Вие може да започнете с банка от 200 лева, с 500 лева или 1000 лева и т.н. Най-големите професионалисти в залаганията стартират с много по-голяма банка и прилагат контрол на залозите.

Никога не трябва банката ви за залагане да е повече, отколкото можете да си позволите да загубите. Дисциплиниран залагащ, който използва добро управление на банката, е малко вероятно някога да загуби сумата за залагане, но мнозина, които са нови в залаганията като цяло, доста бързо „фалират“ и остават на 0-та.

Това е напълно нормално. Залагането не е никак лесно, а много хора търсят бързо да избиват загуби, което не прави нищо друго, освен да влоши вече лошата ситуация. Помислете за това ... ако направите голяма загуба, колко печеливши залози са ви нужни, за да се върнете на мястото, където сте започнали?

Малки загуби са приемливи и те са неизбежни. Има различни сайтове за залагания, като efbet, палмс бет и други, които ще се опитат да ви убедят, че имат някаква магическа система за залагания, която никога не губи, но това е математически невъзможно.

Трябва да живеете в реалния свят. Научете се да приемате малки загуби и да контролирате залозите си, използвайки добра стратегия за управление на парите при залагане.

Целта ви е да увеличите банката си във времето възможно най-безопасно. Поставете разумни, дългосрочни цели и разбийте залозите си на по-малко суми. Всеки път, когато залагате, работите към вашата цел. С нарастването на вашата банка нещата стават много вълнуващи!

Управление на парите при залагане

Залози на живо - контрол на банкатаНезависимо дали целите да печелите единствено от залагания в даден момент от бъдещето или просто да се радвате на втори доход, важно е да управлявате банката си.

Първо, отделете напълно вашата банка за залагания от всички останали сметки. Както казахме в началото, това е сума пари, отделена за целите на залагане и е много по-лесно да се следи, когато се държи в друга сметка или пък да не се изкушавате да губите пари, които ви трябват за битови сметки и лични нужди.

Доста от залагащите просто депозират цялата си банка за залози в даде букмейкър, но не правете това! Въпреки че е почти невъзможно акаунтът ви в букмейкъра да бъде хакнат, киберпрестъпността става все по-голяма заплаха.

Вие ще започнете да залагате с малка част от вашата банка, така че не е нужно всички пари да са ви в букмейкъра. С по-малък баланс ще бъдете по-малко изкушени да преследвате избиване на загубите и това е много полезно за неопитните залагащи.

Освен това електронният портфейл Skrill предлага 100% гаранция за онлайн средствата ви и това е чудесен начин да държите парите си за залагане на сигурно място. В случай, че понесете финансова загуба като пряк резултат от неоторизиран достъп до вашия акаунт, Skrill ще ви възстанови сумата изцяло при условие, че сте изпълнили техните изисквания за сигурност. Това ви осигурява спокойствие, а освен това всички букмейкъри приемат Skrill като средство за депозиране и теглене на средства.

Как да изчислите вашите залози

Един от най-често срещаните въпроси, задавани от новите играчи, е „колко трябва да залагам на всеки залог?“. Няма прост отговор, защото всеки има свои собствени нива на риск и сумата, която може да загуби, но ако сте нов в залаганията, тогава може би трябва да започнете със залози около 3-4% максимум 5% от вашата банка.

За да защитите банката си колкото е възможно повече, не рискувайте повече от 5% от общата ви сума на залог. Така ще бъдете сигурно, че ще имате пари за минимум 20 залога. Няколко поредни загуби няма да навредят на финансовото ви състояние в залаганията, като по този начин ще контролирате и управлявате парите си за залагане правилно.

Публикувано на: 29.11.2023 г. 08:11 ч.