Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Сигурност в арбитражните залози

Сигурни арбитражни залози

Сигурни арбитражни залози

Има ли сигурен начин за печалби от спортните залози? Ако сте чували термина 'Сигурни залози', то той не се отнася до уредени мачове или т.нар. залози на ниски коефициенти. В спортните залагания има сигурни залози и вие може да спечелите от залозите арбитражи.

При тях дори няма нужда да сте сериозен анализатор на спортни събития и да имате големи познания. Въпреки това може да си изкарате доходи онлайн, използвайки сигурни арбитражни залози. От много години професионалистите в залаганията използват арбитражите, за да печелят в онлайн букмейкърите.

Информация за спортните арбитражни залозите

При арбитражните залози в спортните залагания, играчът залага на всички възможни изходи на краен резултат на събитието като използва разликата в коефициентите в различните букмейкъри. Вземат се най-високите коефициенти за двата изхода на краен резултат и се прави арбитраж, като имате сигурна печалба. Тези залози носят името "Арбс".

Ако залагате на всички възможни изходи в един букмейкър, вие няма как да спечелите, тъй като букито е преценило коефициентите, за да бъде на печалба. Но при вземането на най-добри коефициенти във всички букмейкъри, вие може да постигнете сигурна печалба, ако има голяма разлика в тях. В следващите редове ще ви обясним по-точно за какво става въпрос.

Сега ще ви представим сигурен арбитражен залог на тенис мач.

Григор Димитров – Роджър Федерер (общ залог: 1000 лв.)

Бет365 предлага 1.36 коефициент за успех на Федерер, докато в Ефбет сте намерили за момент 5.50 коеф. за успех на Димитров.

Идеи и вариант за арбитражен залзогТова е сигурен арбитражен залог, защото като покриете двата крайни изхода, вие ще сте на печалба. Да кажем, че отделяте 1000 лв. за залагане на срещата. Поставяте 800 лв. на Роджър Федерер и ще спечелите около 1090 лева, като малко по-голяма е и печалбата при залог от 200 лева на 5.50 коеф. на Григор Димитров - 1010 лв.

Предложеният коефициент от Бет365 за победа на Димитров ще бъде доста по-нисък - например 4.50, което няма да ви донесе арбитраж. Но в Ефбет са поставили по-нисък коеф. за победа на Федерер - например 1.20 и съответно по-висок за Димитров. Ето така се появява и арбитражният залог, от който вие може да вземете сигурна печалба.

Каква е причината да има сигурни арбитражни залози в букмейкърите?

Най-честата причина за появяването на "Арбс" е несъответствия между онлайн букмейкърите и тяхната преценка за дадени събития. Освен това букмейкърите може да са приели голямо количество залози на даден пазар и поради тази причина коефициентите се променят.

В друго буки обаче това не се случва и коефициентите остават същите, което е предпоставка за разлика в ставките в два букмейкъра и се получава сигурен арбитражен залог за играчите.

Букмейкърите наясно ли са с появата на арбитражни залози?

Със сигурност компаниите за спортни залагания знаят за арбитражите, но няма какво да предприемат. Тъй като в своя букмейкър те не предлагат арбитражи и клиентите няма как да са на печалба само от тях, това не ги бърка.

При всички случаи вие ще сте на загуба в единия букмейкър след поставянето на арбитражен залог, като в случая това е печалба за букмейкърската компания. Дори те ще бъдат доволни, че залагате "Арбс" при тях.

Често ли има сигурни арбитражни залози?

Ние сме се занимавали с арбитражните залози доста време и може да кажем, че по няколко пъти на ден има такива, особено през уикендите, когато има много спортни събития. Също така в началото на седмицата, когато започват много тенис турнири и има стотици мачове, може да откриете сигурни арбитражни залози. Но вие трябва да отделите време, за да следите коефициентите в няколко букмейкъра и да откриете арбитражни залози. Няма кой да свърши тази работа за вас, така че ако искате сигурни доходи, трябва да положите усилия.

Публикувано на: 28.11.2023 г. 11:47 ч.