Съвети за залози на хокей на лед

Съвети за залагане на хокей на лед

Съвети за залози на хокей

Залагането на хокей на лед е чудесен начин да добавите вълнение към играта и да извлечете повече от всеки хокеен сезон. Но измислянето на стратегия за това как да бъдете успешен залагащ често може да бъде сложно и объркващо, затова сме подбрали няколко съвети за залагане на този спорт, от които се нуждаете, за да имате успех.

Топ 6 съвета за залагане на хокей на лед

Познавайте правилата на играта - Преди да започнете да влагате пари в хокейна игра, винаги е най-добре да сте запознати с правилата на играта. Интернет е отлично място, където можете да се информирате и да прочетете колкото се може повече информация за хокея на лед, който е един от най-популярните спортове в света. Например трябва да знаете от колко части се играе хокея на лед. Може да направите залог след първата третина, мислийки си, че има само още една, а това ще бъде грешка, тъй като хокеят се играе от 3 части по 20 минути.

Правете проучвания за съставите - Трябва да сте много запознати с отборите и играчите. Нужно е да прочетете колкото се може повече статии за тях. Има много информация, която ще ви накара да разберете какво точно се случва в момента в NHL ли в друга хокейна лига. Използвайте и социалните мрежи на отборите, за да намерите повече информация.

Най-добрите съвети за залози на хокей на ледВземете предвид контузените и трансферите - Тъй като играта се провежда на лед, ще има и контузии. Това е причината, поради която трябва да сте сигурни, че всички играчи на даден отбор са в отлична форма и са на линия за срещата, преди да направите залог. Контузия на звездния играч на отбор може лесно да промени развоя на мач. Също така информирайте се и за трансферите на отборите – нови попъленения и напускащи.

Използвайте успешна стратегия за залагане на хокей на лед - в интернет ще има много системи за залагания. Някои от тях са безплатни, докато други ще изискват да платите известна сума, за да получите достъп до стратегията. Можете също така да намерите много онлайн блогове, които предлагат безплатни стратегии за залагане. Със сигурност намирането на 2-3 стратегии за залагане на хокей ще ви е от полза.

Не подценявайте домакинското предимство – Дори и коефициентите да са в полза на гостите, в хокея не подценявайте предимството на домакина. Когато залагате срещу домакин, бъдете сигурни, че този отбор е доста по-слаб от съперника си или се намира в сериозна криза.

Често задавани въпроси

Съвет номер 1 при залагане на хокей на лед

Познавайте много добре правилата на играта на хокей на лед. Преди да започнете да влагате пари в хокейна игра, винаги е най-добре да сте запознати с правилата на играта.

Съвет номер 2 при залагане на хокей на лед

Постарайте се да направите префектно проучвания за съставите - Трябва да сте много запознати с отборите и играчите.

Съвет номер 3 при залагане на хокей на лед

Никога не забравяйте да имате в предвид контузените играчи и трансферите, които са направени в отборите на които възнамерявате да заложите пари - Не забравяйте и, че тази игра се играе на лед, и винаги има много контузии.

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук