Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози на ръгби онлайн

Онлайн залози Печеливши онлайн залози на ръгби

В някои държави като Южна Африка и Великобритания, ръгбито е доста популярен спорт. Като цяло в Европа и най-вече в България това не е сред най-харесваните спортове, но все пак има някои почитатели.

В онлайн залаганията ръгбито има доста фенове и затова букмейкърите предлагат разнообразни залози на този спорт. Нека разгледаме някои от най-популярните пазари за залагания на Ръгби.

Победител в мача

Най-лесният залог за един ръгби мач. Вие просто залагате на крайния резултат от мача с три възможности: победа за домакина, победа за госта или равенство.

Равенство няма залог

Този залог е много популярен на футбол, а го има и при ръгбито. Равенството е рядък резултат в спорта ръгби, но се случва от време на време. Ако се притеснявате, че вашият фаворит все пак може и да не спечели, а мачът ще завърши наравно, тогава заложете на пазар Draw No Bet.

Тук имате 2 опции – Равенство няма залог за домакина и Равенство няма залог за госта. Бъдете наясно обаче, че ще получите малко по-ниски коефициенти от пазара на победител в срещата. При този залог вашата сума ще бъде върната, ако мачът завърши наравно.

Хендикап залози

Идеи за онлайн залзоиНай-популярните залози на ръгби са залозите с хендикап. Често там се намират едни от най-добрите коефициенти. Хендикапът е предимство, което букмейкърите дават на един отбор, за да стане двубоят по-равностоен.

Отборът, получил положителния хендикап, може да спечели, да завърши наравно или загуби срещата с по-малко от хендикапа, за да покрие залога и да спечели.

Отборът с отрицателен хендикап трябва да спечели мача с повече от точките, посочени в хендикапа, за да спечелите залога си.

Пример: За мача между Англия и Южна Африка, хендикапът е Англия -3,5 или Южна +3,5.

При залог на победа на Англия с -3.5 хендикап, те ще трябва да спечелят с 4 или повече точки и алтернативно, ако заложите на Южна Африка, те ще трябва да загубят с по-малко от четири точки, за да спечелите.

Хендикап за 1-во полувреме

Залагания на хендикап, но на първото полувреме. Това е интересен залог, ако предпочитате отбор да играе добре от началото на срещата. Често примамлив залог, ако смятате, че силен отбор ще разгромо по-слаб отбор от началото, или че по-слаб отбор ще успее да остане в играта през първото полувреме.

Полувреме / Краен резултат

Още един популярен залог в онлайн залаганията на футбол, но присъщ и за ръгбито. Този пазар ви позволява да прогнозирате кой ще води на полувремето и след това кой ще спечели срещата. Можете да направите каквато и да е комбинация от всеки отбор, който да води или да мачът да е равен (общо 9 различни опции), а това също ви осигурява високи коефициенти на пазарите.

Най-резултатно полувреме

Това е типичен залог за отборните спортове като футбол, баскетбол, ръгби. Този залог е да прогнозирате кое полувреме ще бъде с повече точки / голове (първо полувреме срещу второ полувреме). Ако мислите, че отборите ще бъдат ниско резултатни през първото полувреме преди играта да стане динамична, тогава изберете залога за второто полувреме.

Ако смятате, че темпото на игра ще спадне през второто полувреме, когато се правят смени, тогава изберете първото полувреме да бъде с по-висока резултатност.

Публикувано на: 10.11.2023 г. 09:03 ч.