Zalozibg.com

Как да печелим от волейбол залози

Как да залагаме и печелим онлайн на волейбол

Необходими са само малко познания, за да спечелите предимство спрямо букмейкърите при залозите на волейбол. Има и вълнуващ елемент, тъй като това е един от онези редки спортове, при които залозите на живо са от ключово значение. Човек трябва да е наясно кой отбор се представя по-добре в хода на мача и има инерцията, за да направи успешни залози на живо.

Волейболни лиги и турнири

Въпреки че волейболът не е толкова популярен спорт като футбола, има няколко много популярни турнири и лиги. Световните първенства на FVIB, Световната лига, Световната купа, Световната Гран При и Олимпийският волейболен турнир са най-значимите състезания на национално ниво. Освен това има добре утвърдени първенства като италианското, руското и полското при мъжете, които са много силни и предизвикват невероятен интерес сред феновете.

Видове залози на волейбол

Залог на краен резултат

Залози за волейбол

Най-лесният и най-разпространен залог е за победител в мача. Очевидно е възможно да се предвиди това преди мача, но залагането на живо е мъдро решение, тъй като може да се възползвате от коефициентите.

Залози за сетове

Друг много популярен залог е за победител в сета. Даден отбор печели сет, когато достигне 25 или повече точки и има преднина от две точки срещу своите съперници. Ако залагате на живо, следете добре залога си, защото коефициентите ще се променят, когато точките на отборите се изравнят в края на сета и може да приложите опцията кеш-аут, за да не загубите залога си.

Залаганията на сетове имат още доста опции. Например може да заложите на точен резултат в сетове като опциите са 3:0, 3:1 или 3:2 . Също така има и пазари колко сета общо ще се изиграят в мача – 3, 4 или 5.

Залог за двоен резултат

Когато станете по-уверени, възползвайте се от пазара на "двоен резултат" (изберете кой ще спечели първия сет и мача). Тук коефициентите са по-високи, така че ако смятате, че отбор има значителен предимство можете да направите големи суми, ако вашите прогнози се окажат печеливши.

Как да бъдем по-успешни при залозите на волейбол?

Видове онлайн залози

Ако решите да залагате на волейбол, играта на блокада е много важна. Отбор, който може да настрои качествен блок - когато играч скочи и удари топката надолу в противниковата страна на полето - е отбор, на който можете да разчитате, за да спечелите. Отборите, които играят добре близо до мрежата, обикновено са надеждни за залагане.

Също така си струва да потърсите статистика за загубените точки на сервис на съперника. Посрещатането на сервис също е много важно в играта, така че трябва да имате информация за тези факти, за да залагате успешно на волейбол.

Често задавани въпроси

Какви видове залози на волейбол се предлагат?

Най-полулярните залози на волейбил са: Залог на краен резултат, Залози за сетове, Залог за двоен резултат

Как да имаме по-голям успех при залозите на волейбол?

Ако решите да залагате на волейбол, играта на блокада е много важна. Отбор, който може да настрои качествен блок - когато играч скочи и удари топката надолу в противниковата страна на полето - е отбор, на който можете да разчитате, за да спечелите. Отборите, които играят добре близо до мрежата, обикновено са надеждни за залагане.

Трудни ли са залозите на Волейбол?

Необходими са само малко познания, за да спечелите предимство спрямо букмейкърите при залозите на волейбол. 

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук