Zalozibg.com

Съвети за онлайн ръгби залози

Как да правим ръгби залози

Ръгбито е един от спортовете, които са по-малко известни в България, но за сметка на това винаги ще откриете залози на ръгби в онлайн букмейкърите. В световен мащаб, това е доста популярен спорт. Има много големи шампионати по ръгби като например Турнирът на 6-те нации, Турнирът на Трите нации, Световно първенство, Световна Купа по Ръгби Лига и др. Винаги на тези събития има много пазари за залагания като основните опции са за победител, двоен резултат, хендикап, общо точки и шампион (дългосрочен залог). В следващите редове ще ви дадем някои насоки в залагането на ръгби.

Използвайте статистиката за ръгби

Залози, статистика за ръгбиКогато правите онлайн залози без значение от спорта, то трябва да използвате статистика. В интернет ще намерите не един или два сайта за статистика по ръгби. В тях може да проверите резултатите и представянето на отборите, както и директните им мачове. Вие може да прегледате за минута - две тази статистика, която да ви помогне за по-успешен залог.

Залагайте на големите ръгби турнири

Ако нямате много опит в залозите на ръгби, то е по-добре да започнете със залагания на големите турнири, които изброихме по-горе. При тях изненадите са много по-малко и на практика е по-лесно да спечелите. Начинаещите играчи винаги търсят сигурността в залозите на даден спорт, така че при ръгбито ще има доста по-сигурни залози на турнири като Световно първенство вместо на приятелски срещи или други шампионати.

Информирайте се за контузени състезатели

Във всеки отборен спорт липсата на контузен състезател може да повлияе на резултата на мача. Трябва да сте наясно със състоянието на играчите на отборите. Ако добър състезател ще липсва за своя тим във важен мач, то трябва добре да обмислите залозите си. Често липсата на големи звезди в отборните спортове понижава значително нивото на представяне на отбора.

Превюта за ръгбиПотърсете превюта на мачовете

Водещите сайтове за ръгби почти винаги публикуват обширни превюта с анализ и прогнози за интригуващите мачове по ръгби. Когато залагате на събития от Турнира на 6-те нации или друга известна надпревара, то със сигурност ще има чудесни превюта за мачовете. В тях може да бъде обобщено всичко, което ви дадохме като съвети до момента. Така ще добиете отлична представа за срещата и може да направите по-добри залози.

Заключение

Ръгбито е много интересен спорт с фенове по цял свят. Онлайн залозите на ръгби през 21 век нараснаха значително, тъй като преди години този спорт не бе толкова популярен. Когато залагате на ръгби, опитвайте да бъдете максимално информирани и се надяваме, че с нашите съвети ще имате повече успешни залози.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук