Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози на Бейзбол

Онлайн залози на бейзбол

Онлайн залагания на Бейзбол

Бейзболът се радва на голям интерес в онлайн залаганията в САЩ, тъй като е един от най-популярните спортове в страната. Европейските букмейкъри също предлагат много залози на бейзбол. С много различни видове бейзболни залози, играчите имат множество опции за това как искат да залагат на срещите и могат да намерят стратегии и видове залози, които работят най-добре за тях. Ето най-често срещаните видове залози за бейзбол.

Залог за краен победител - Най-лесният вид залагания като тук просто залагане кой отбор ще спечели двубоя. Докато някои срещи може да предложат два отбора с изравнен коефициент за победата, ), много по-често има изявен фаворит и аутсайдер.

Популярни отбори като Ню Йорк Янки и Бостън Ред Сокс понякога са огромни фаворити в своите мачове в MLB и ще видите ниски коефициенти за тяхна победа.

Залози за над/под - Букмейкърите определят под/над линия за всяка игра и залагащите поставят залози дали общият брой точки, отбелязани от двата отбора, ще надмине или ще бъде под това число. Двубоите, включващи силни отбори, често имат общ брой от над 6,5. Всички /над / под бейзболни залози се определят след пълните девет ининга. Така че дори ако залагащият има залог на „над“ и още преди края на двубоя надмине общата линия, залогът ще бъде отменен, ако двубоят бъде прекъснат поради времето.

Видове залози на БейзболRun Lines - Най-популярната алтернатива на залаганията за краен победител е залагането на Run Lines в които играчите залагат на отбор за победа -1,5 или +1,5.

Вместо да залагат за краен изход на нисък коефициент на фаворита, играчите могат да заложат на -1,5, което означава, че отборът трябва да спечели с поне 2 точки разлика.

Point Spreads - Ако -1.5 / + 1.5 е стандартната опция на Run Lines, то много букмейкъри предлагат други възможности за хендикап на точки - от 2,5 или 3,5 с много по-преувеличени коефициенти. Залагащите, които търсят допълнителна застраховка или тези, които са уверени, че техният фаворит ще спечели с голяма разлика, могат да използват опциите на Point Spreads.

Парлей - Бейзболен парлей е залог, при който се избират две или повече бейзболни събития и всички селекции трябва да са печеливши, за да спечели залога парлей. Колкото повече събития са избрани, толкова повече изплаща парлея, ако е успешен. Това е залог от тип права колонка на футболни срещи или за който друг спорт се сетите.

Гранд Салами - Преди да започнат срещите за деня, много букмейкъри предлагат подобен залог, в който са включени всички мачове и се предлага опцията от под/над. Залагащите могат да направят прогноза дали комбинираните отбелязани точки през целия ден за всички мачове ще бъдат над или под предложената линия.

Публикувано на: 12.12.2023 г. 09:24 ч.

Често задавани въпроси

Къде е най-популярен бейзболът?

Несъмнено най-много интерес и почитатели бейзболът има в САЩ.

Кои са най-честите залагания на бейзбол?

Това са: Залог за краен победителЗалози за над/подRun LinesPoint Spreads и Парлей 

Как се нарича бухалката за бейзбол?

Найменованието на бухалката е: БАТА