Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Криптовалути - Теглене и депозит на пари

Начини за депозит и теглете на пари чрез Криптовалути?

Как да депозираме и теглим средства чрез криптовалутиСветът се променя бързо, особено що се отнася до финансите. Това важи особено за биткойн, който наистина направи революция по начина, по който мислим за парите, откакто избухна на сцената през 2008 г.

През последните години той вече се превърна в един от най-популярните методи за плащане за онлайн залагащите, като все повече букмейкъри се отварят пред възможността да приемат плащания с криптовалути. 1xbet, 22Bet и Melbet са някои от популярните букита в България, които предлагат криптовалути като разплащателни методи.

Как да залагаме с криптовалути: Успешно депозиране

Методът за залагане в биткойн букмейкъри изглежда сложен на пръв поглед, но всъщност е доста прост. На първо място влезте в букмейкъра по ваш избор, като използвате стандартния начин за вход. След това отидете в услугата за депозиране и оттам просто изберете Bitcoin като метод за депозит и напишете сумата, която искате да вкарате в сметката си. Също така може да направите депозит и с друга криптовалута, ако се предлага.

Депозирането на средства с криптовалути зависи и от различния тип букмейкър, който ще използвате. Някои биткойн плащания се обработват от трета страна, която обикновено е Neteller. След това те ще конвертират биткойн в нормална) валута, а парите ще бъдат депозирани.

Можете ли да изискате бонуса за добре дошли с биткойн?

Бонуси с криптовалутиКогато става дума за бонуса за нови играчи, има смисъл да се използва метод на плащане, чрез който може да поискате лесно бонуса. За съжаление, поради факта, че биткойн все още е нов метод на плащане, то при някои букмейкъри той все още не е приет, за да изискате бонус за добре дошли.

Това е доста досадно в момента, тъй като смятаме, че биткойнът и другите криптовалути е много добра и надеждна опция за депозиране и теглене на средства в букмейкърите, но се надяваме в бъдеще това да се промени и да има бонуси за нови играчи чрез криптовалути.

Настройка на биткойн портфейл

НастСпортни залози с биткоинройването на биткойн портфейл не трябва да е трудно. Първо трябва да сте наясно с различните видове. Съществува софтуерният портфейл, който инсталирате на вашия компютър или мобилно устройство, което е доста трудно да се настрои.

Също така има е уеб портфейл, където използвате посредник като размяна, за да настроите портфейла си. Засега ще се съсредоточим върху последното.

Просто отворете един от тези сайтове, като Coinbase или Blockchain.info и след това регистрирайте акаунт на ваше име. След като потвърдите самоличността си, би трябвало да можете да купувате биткойни с вашата валута. Ще ви бъде предоставен специален ключ, който само вие знаете и може да се използва за достъп до вашия акаунт.

Теглене на средства чрез Криптовалути

Когато вече сте депозирали в букмейкъри с Биткойн или друга криптовалута, то ще може обратно да изтеглите средствата си. Няма да имате никакви проблеми да направите теглене в желаната от вас криптовалута. Букмейкърите одобряват бързо тези тегления, подобно на изтеглянето на средства с Банкова карта или Онлайн портфейл.

Какво трябва да знаете, преди да заложите с биткойн

Тъй като Bitcoin е доста сложно нещо за разбиране, има някои ключови неща, с които трябва да се запознаете, преди да създадете акаунт и да започнете да залагате с него. Твърде много хора се започват да залагат направо без най-малко познание и в крайна сметка губят пари и се объркват в процеса.

Ето защо това е нещо, което трябва да направите. Ние ще обясним някои основни характеристики на биткойн услугата, включително какво представлява криптовалутата и как работи самия биткойн.

Какво е криптовалута?

Криптовалута може да звучи като плашещо звучаща дума, но всъщност е доста лесно да се разбере. По принцип криптовалутата е вид цифрова валута, която е криптирана, за да запази вашите данни. Струва си да разберете, че е децентрализирана, което означава, че регулирането идва от самото криптиране, вместо от която и да е централна банка.

Биткойн е най-известната криптовалута, тъй като е първата, но има някои други, с които трябва да сте наясно, като Ethereum, Ripple, Dash и Bitcoin Cash. Дори вече има конкретни букмейкъри, направени само за залагане с криптовалути.

Как работи Bitcoin

Всички биткойни се провеждат на нещо, наречено Block Chain. Това е вид споделена публична книга, върху която се осъществява цялата мрежа. Това означава, че всяка транзакция, която се извършва, е поставена на блокчейн веригата. Това е така, за да може портфейлът да разбере колко баланс може да бъде изразходван. Легитимността на всичко това се налага чрез криптография.

Заключение

В този материал се надяваме да сте разбрали най-важната информация за депозит и теглене с криптовалути в букмейкърите. В интернет има много допълнителни статии за биткойн и за криптовалутите като цяло, които може да са ви много полезни. Но вече доста букмейкъри предлагат този съвременен начин за разплащания и е добре да сте наясно с него, защото е удобство да го ползвате.

Публикувано на: 05.12.2023 г. 08:53 ч.