1

Palmsbet

50 Free Spins Без Депозит
На Играта Interactive “Win Storm”
След Регистрация

Вземи бонус

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Залози на колоездене

Как да залагаме успешно на колоездене

Залози на колоезденеКолоезденето е един от по-малко популярните спортове в България. Причината е, че в нашата страна няма големи състезания на този спорт и интересът следователно е нисък.

Но в онлайн букмейкърите, българските играчи, които все пак имат интерес и познания на този интересен спорт, могат да правят успешни залози и да печелят пари.

Много фактори са ключови за успешните залози на колоездене. Това е динамичен спорт, в който участват голям брой състезатели. В този материал ще се стремим детайлно да ви запознаем със спорта колоездене, както и как да залагате успешно на него.

Кои са най-големите състезания в този спорт?

На първо място, ще ви запознаем с най-популярните колоездачни обиколки. Залагащите трябва да знаят кои са най-големите състезания в календара на сезона по колоездене. Нужно е да научите за кои състезания най-добрите колоездачи ще пазят силите си. Така ще имате добра представа преди да направите залог за някои от фаворитите на определено състезание.

Трите големи състезания по колоездене носят името Grand Tours. Ето и кои са те:

• Тур дьо Франс (Обиколката на Франция)

Най-големите състезания в колоезденетоТова е най-престижното състезание за годината. То включва 21 етапа, като колоездачите трябва да изминат около 3000 мили. Вие може да се наслаждавате на всеки един от етапите в българския ефир, като от много години насам Евроспорт предава колоездачната обиколка на Франция.

Всеки един етап е много динамичен и голям брой колоездачи се борят за победата. Стратегиите на отборите са изключително важни в етапите и трябва да се вземат предвид. Тур дьо Франс предизвиква интерес във всяка една държава и е едно от най-гледаните спортни събития през лятото, като очаквано в букмейкърите ще намерите много опции за залози за събитието.

Джиро д'Италия (Обиколката на Италия)

Обиколката на Италия е второто най-популярно състезание по колоездене. То също се състои от 21 етапа, като престижът на състезанието е една идея по-нисък от Тур дьо Франс. Но почти винаги всички най-добри състезатели в този спорт взимат участие в Обиколката на Италия.

Етапите предлагат страхотни битки между колоездачите. Голям брой залози за всеки етап и генералното състезание са налични в букмейкърите и залагащите имат голям избор.

Ла Вуелта (Обиколката на Испания)

Това е третото най-престижно състезание по колоездене. Вдъхновено от успеха на Джиро д'Италия и Тур дьо Франс, състезанието се провежда за първи път през 1935 г. Форматът на състезанието не се променя, като включва 21 етапа, които се изминават за 23 дни. Състезателите имат 2 дни за почивка. Най-популярните пазари на Ла Вуелта са за краен победител, както и за победител във всеки един от етапите.

Видове пазари за залагане на колоездене

След като ви запознахме с големите състезания на този спорт, сега е време да погледнем и към видовете опции за залагане на колоездене. В Западна Европа колоезденето е много популярно, като голям брой играчи правят залози на него. Затова букмейкърите предлагат доста опции на този спорт – най-вече за големите 3 състезания. Ето и какви са популярните маркети на колоездене:

Видове пазари когато се залага на колоездене• Победител в етап – За всеки от етапите на дадена обиколка имате възможност да залагате за краен победител;
• Победител в състезанието – Опция за залагане на краен победител в генералното класиране на състезанието;
• Един срещу друг – Букмейкърите предлагат залог един срещу друг за по-известните състезатели;
• Класиране на подиума – Даден участник да се качи на подиума за определен етап;
• Най-добър отбор – Може да прогнозирате кой отбор ще се представи най-добре на състезанието.

Стратегии за успешно залагане на колоездене

За да бъдем успешни в залозите на колоездене, то може да се използват някои стратегии и хитрини. Според нашия опит в залагането на този спорт, ще ви дадем няколко съвети за залагане на колоездене.

Правете повече проучвания

Ръководство за колоезденетоКакто при всеки вид спорт, вие трябва да правите проучвания и да прогнозирате всяко състезание и етап. Разбира се изненадващи резултати ще има, но когато направите анализ на участниците и отборите, то ще имате повече шанс за успех.

Трябва да проучите кои от състезатели са в добра форма преди съответното състезание. Може да видите резултатите от предходните големи обиколки и да направите преценка дали може да се доверите за победа на даден състезател.

Разгледайте силните страни на участниците

Някои от колоездачите са силни в планинските етапи с изкачвания, а други предпочитат етапите тип часовник, тъй като са добри спринтьори. Например спринтьор номер 1 в колоезденето е Марк Кавендиш и той го е доказал много пъти. Вие може да видите колко етапи на часовник е спечелил той. Няма смисъл да залагате на такъв тип участник на планински етапи, въпреки успехите му в спорта като цяло.

Джулио Чиконе пък е един от най-добрите катерачи. Той не обича равните етапи и следователно е силен на състезанията с височини. Ето такива подробности трябва да имате предвид, когато залагате на колоездене.

Намерете най-добрите коефициенти

Тази стратегия се отнася за всеки спорт. Вие може да разгледате 2-3 букмейкъра и техните коефициенти на колоездене. Със сигурност ще откриете малка разлика, но все пак тя може да ви донесе по-добри печалби. Ако коефициентите за краен победител в етапите някъде са по-добри, то залагайте в този букмейкър.

Ако пък друго буки предлага по-добри ставки за краен победител на дългосрочните пазари на обиколката, то изберете него за този тип пазари. Винаги трябва да сравните коефициентите и да се възползвате от наличието на толкова букмейкъри, за да поставяте залози на най-изгодни коефициенти.

Заключение

Колоезденето е сред спортните дисциплини, които са най-интригуващи поради продължителността на големите състезания. Има по-кратки обиколки, които продължават 4-5 дни или седмица, но големите 3 събития от Grand Tours са просто впечатляващи. Точно тези събития и най-вече Тур дьо Франс предизвикват интереса към този спорт у залагащите.

Букмейкърите пък предлагат много интересни залози и добри коефициенти, така че правят спорта още по-атрактивен. Използвайки нашите стратегии за залагане се надяваме, че ще ви бъдем полезни да бъдете по-успешни в залозите на колоездене!

Топ Букмейкъри на България

Winbet
200% до 200 лв

Sesame
100% до 250 лв

Betano
100% до 300 лв
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ В INBET РЕГИСТРАЦИЯ