Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Съвети при поредни губещи залози

Съвети и промяна при поредица от губещи залози

Съвети при поредица от губещи залозиБез значение колко анализи и проучвания влагате в играта си, ако залагате на спортове достатъчно често, ще страдате от поредица от губещи залози.

Може да почувствате, че сте опитали всичко. Залагайки на фаворити да победят аутсайдери, на голове до полувремето, на двата отбора да отбележат и куп други опции, все не успявате да сложите край на лошата серия.

Спортните залагания могат да бъдат едно от най-смущаващите начинания, защото в края на краищата не можете сами да излезете и да спечелите залога си, а сте зависими от резултатите на отборите или състезателите.

Каква е добрата новина?

Всеки, колкото и да е опитен, претърпява губещи серии в спортните залагания и е време да се направи точната равносметка.

Лошата новина?

Само онези, които знаят какво правят, могат да излязат от поредицата от губещи залози и да избегнат напълно изчерпването на своята банкова сметка. В тази статия ще ви представим някои съвети как да се справите със серията от губещи залози и да се върнете на печелившия път.

Не се опитвайте да го избиете загубите с един залог

Избиване на губещи залозиЗагубата води до неудовлетвореност, а понякога залагащите взимат лоши решения. Всеки спортен залагащ е почувствал желанието да заложи повече и повече пари, за да компенсира загубите, но това може да бъде значителна грешка, която може да доведе до загуба на целия ви баланс или по-лошо.

Един от крайъгълните камъни на добрия спортен комарджия е да не попада в капана на избиващите загуби. Рискът просто не оправдава наградата и може да доведе до загуба на значителна сума пари.
Номерът да бъдеш печеливш залагащ е да залагаш и мислиш в дългосрочен план и бавно нещата да се обърнат в твоя полза.

Бъдете стриктни с Вашата банка за залагане

Контрол на банката със залозиАко не сте запознати с концепцията за управлението на банката в спортните залагания, губеща серия ще ви накара да разберете колко е важно да се придържате към него.

Вашата банкова сметка е сумата пари, които сте отделили с единствената цел да залагате. След като определите сумата си, следващата стъпка е да определите какъв процент от тази банка искате да рискувате при един залог.

Имайте предвид, че когато създавате своята банка за залагане, то трябва да добавяте само пари, които може да си позволите да изгубите и не са важни за вашите разходи от първа необходимост.

След като сте определили процентът от банката – например 3%, който залагате на един залог, дори и да сте в серия от губещи залози, не увеличавайте този процент и се придържайте към вашия план.

Опитайте да залагате на различен спорт

Когато става въпрос за губеща серия в спортните залагания, то друг наш съвет е да смените спорта, на който залагате и сте загубили последните няколко залога. Ако заложите на пет футболни срещи срещи и сте загубили на всички, е добре да опитате късмета и познанията си в различен спорт и да видите дали можете да намерите успех другаде.

Да не говорим, никога не знаете кога ще намерите атрактивен коефициент, който да е например на баскетболен мач. Опитайте със залози на 2-3 баскетболни събития да се върнете на правия път. Независимо дали става въпрос за спортни залагания или друго начинание, понякога прекомерният анализ е врагът на успеха и дори може да опитате да заложите на спорт, с който не сте запознати, за да сложите край на лошата серия.

Вземете няколко дни почивка

Идеи как да залагаме когато сме на почивкаПонякога е необходимо да проявите повече търпение и да се откажете от залаганията за няколко дни. Когато губите, има голям шанс да продължите с лошата серия и да се лишите от доста пари.

Единственият начин да се избегне това понякога е като си вземем почивка от спортните залагания. Отдайте се на релаксация, излизайте с приятели и отделете време на близките си. Търпението е важно, защото позволява на ума ви и най-важното на вашите емоции да се отпуснат и да забравите за неприятната серия.

Да не говорим, че ако не залагате, не губите пари. Колкото и да е трудно да прецените нещата, когато чувствате, че трябва да печелите залози, има моменти, когато това е най-доброто решение за вашите дългосрочни резултати.

Заключение

Негативната поредица е лошо нещо както в спорта, така и в спортните залози. Колкото и да сте квалифицирани, рано или късно ще имате лош момент. Единствената разлика е, че в традиционните спортове започвате наново през следващия сезон, а в хазарта това е постоянна битка.

Преминаването през трудните времена е толкова умение, колкото и да знаете на кой отбор или състезател да заложите. Използвайте тези съвети при поредица от губещи залози следващия път, когато имате лоши дни и сведете до минимум щетите до следващата си печеливша серия.

С добър анализ на събитията и ако следите даден спорт детайлно, то рано или късно ще се върнете на победния път, но изключително важно е преди това да ограничите щетите от няколко поредни губещи залога, за да може да ви останат пари за залагания.

Публикувано на: 21.12.2023 г. 20:14 ч.