Zalozibg.com

Онлайн залози на Формула 1

Видове онлайн залози за формула 1

Онлайн залози на Формула 1

Формула 1 е един от спортовете с най-много последователи в световен мащаб. През последното десетилетие пазарът на залагания на Формула 1 нарасна, за да стане изключително популярен в сайтовете за спортни залози. В света на залаганията на F1, играчът може да избере да заложи на резултата от първенството или на едно състезание. В първия случай играчът може да предвиди кой пилот ще спечели шампионата по време на целия календар, както и кои пилоти ще завършат в топ 6 или в топ 3 в края на сезона. Освен това залагащите могат също така да предвидят кои водачи ще завършат първенството като шампион и като подгласник.

Милиони хора по света, десетки хиляди от които също са залагащи, следват най-големите състезания във Формула 1. В следвщащите редове ще ви представим най-популярните пазари за залагания във Формула 1.

Победител в първенството при конструкторите

Тук залагате на вашия фаворит сред отборите за сезона, който ще спечели шампионат. Можете да заложите на този пазар по всяко време на годината благодарение на динамичните коефициенти на букмейкърите.

Победител в шампионата на F1

Залози за формула 1Тук залагате за най-добрия пилот за целия сезон. Този пазар се променя през цялата година, когато състезатели се появяват на върха на класирането и биват измествани от други пилоти.

Победител в състезанието

Тук може да заложите на водачът, който печели състезанието. Предлагат се нови коефициенти преди всяко състезание, тъй като се изчакват квалификациите, както и има опции за залагане на живо.

Най-бърза обиколка

Този пазар се концентрира върху водача, който по време на едно състезание ще направи най-бърза обиколка. Тук винаги се залага на пилотите в топ отборите като Мерцедес и Ферари.

Да спечели полпозишън

Популярен пазар на Формула 1, като тук залагате на пилота, който ще спечели квалификационната част на дадено Гран При.

Да завърши в Топ 3

Фомула 1 - идеи за печеливши залозиПо-безопасна опция за залагане от това за победител в състезанието. Този пазар обхваща водачи, които ще заемат позиция на подиума в края на състезанието.

Намиране на стойност в залозите на F1

Преди да заложите на най-бързия спорт, наистина е важно да определите реалната стойност на коефициентите на Формула 1. Помислете за реална възможност да спечелите добри пари, като направите залог. Пример за това е букмейкър, който дава коефициент на един от най-добрите пилото от 2.50 за победа в състезанието, кето означава, че му дава вероятност от 35% да спечели състезанието. Ако вашето мнение е, че този водач има повече шансове да спечели състезанието, да речем около 70%, трябва да знаете, че това е добра възможност за залог.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук