Как да залагаме успешно на ММА/UFC

Как да залагаме успешно на ММА/UFC

Как да залагаме успешно на ММА/UFCБойните спортове ММА и UFC добиха много голяма популярност в онлайн букмейкърите в последните години. За много хора тези спортни дисциплини са печеливши, но това е защото са прочели съвети за залагане на бойните спортове, което им е помогнало в залозите. В тази статия ще ви дадем съвети за залози на MMA и UFC като в началото ще ви запознаем какво точно означават тези съкращения, тъй като някои хора може и да не са наясно.

ММА означава „смесени бойни изкуства“, докато UFC е названието на най-голямата организация в този спорт, така че залаганията за тях се предлагат в една категория в повечето букмейкъри, затова и нашата статия за тези спортове е обща. В UFC участие взимат най-добрите състезатели в цял свят, така че стават много оспорвани двубои, които са атрактивни за публиката. В ММА има много добри бойци, а букмейкърите имат доста статистики за мачовете и така може да вземете решение за успешен залог.

        Видове пазари на ММА/UFC

Видове паза за залози на MMA/UFC                     • Залог за краен победител 
                     • Общ брой рундове в мача
                     • Залози за рундове
                     • Изход от мача
                     • Да се изиграят всички рундове

Залог за краен победител и метод на победа са сред най-популярните в букитата. Доста хора обаче правят залози и за общо рундове в мача. На оспорвани битки пък се залага да се изиграят всички рундове, като коефициентът винаги е много атрактивен. Тези основни пазари може да намерите във всички големи букмейкъри. Някои сайтове за спортни залагания, като palms bet предлагат и допълнителни опции за ММА, като зависи и колко популярен е мачът.

На всички водещи събития от ММА и UFС може да се правят и залози на живо. Коефициентите са все така атрактивни. Ставките в букитата се променят според развитието на срещата и предимството, което има единият от боксьорите. Бихме казали, че за спецификата на този спорт, то има доста разнообразни залози, които се предлагат в букмейкърите, така че винаги ще намерите изгодна селекция на приличен коефициент, която да си струва да бъде заложена. Естествено, нужно е да имате познания в бойните спортове, преди да залагате. Без проучвания и анализи не може да имате успех на нито един спорт в залаганията. В следващите редове ще ви дадем няколко съвети за успех на залозите на MMA и UFC.

Съвети за залози на MMA/UFC

Най-добрите съвети за залози на MMA/UFCСъветите на доказаните специалисти в бойните спортове са да се запознаете с играчите в срещата и цялата им статистика в кариерата до въпросния мач. По този начин вие ще разберете дали даден състезател е във върхова форма или се наблюдава спад в представянето му. Тъй като това е индивидуален спорт, всеки боец зависи само от собственото си представяне. Вие може да направите собствен анализ предвид статистиката и да вземете успешно решение за вашия залог.

Не трябва да се доверявате изцяло на коефициентите в бойните спортове. Понякога не с право даден боец е голям фаворит за победата. Ето защо отново трябва да видите статистиката и последните му мачове. Вие може да забележите грешка на букмейкърите и да се възползвате от високия коефициент за аутсайдера. Все пак трябва този състезател да има победи в кариерата си, за да заложите на него.

Правите колонки в залозите на ММА/UFC е добре да се избягват. Не е лесно да познаете повече от 2-3 събития в един фиш на този спорт. Все пак може да опитате да изберете само фаворитите да спечелят, но ако са повече от 3 мача, то изненада е възможно да има. По-добра идея е да комбинирате два мача на общ брой рундове, след като прецените че опцията е добра за съответната среща и си струва да бъде заложено на нея.

Контролът на банката е много важен при залозите на бойни спортове, както и за всяка спортна дисциплина. Дори и да правите сингъл залози на ММА или UFC, то трябва да определите бюджета и размера на залог, с който ще участвате. В противен случай може бързо да се провалите и да загубите голяма сума пари само за една гала вечер, когато се провеждат много срещи от бойните дисциплини.

Palmsbet Депозирай 10 лева, получаваш 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук