Zalozibg.com

Крикет залози онлайн

Видове залози онлайн на КрикетКак да залагаме на крикет онлайн

В някои държави крикетът е много популярен спорт за залагане. Все още в Европа той няма такава известност, но все пак букмейкърите винаги предлагат залози на този спорт. Когато става дума за залагания на мачове по крикет има доста пазари, които се предлагат в различните букмейкъри. Ето обаче някои от основните маркети, които можете да очаквате да намерите, и това, за което ще трябва да сте наясно при всеки пазар.

Залагания на крикет серии

Този пазар е за победител в серията. Играчът просто поставя своя залог за отбора, за който вярва, че ще спечели цялостната серия. Важно е да запомните, че равенството в мача може да бъде вариант поради лошо време или лошо осветление. Залагащите могат да направят застраховка като заложат на пазара „Серия равенство няма залог“, което означава, че парите се връщат, ако серията завърши при равенство.

Залагания за победител в мача

Най-разпространеният начин да заложите на всеки спорт е чрез залагане на отбор, който ще спечели мача. Ще имате три варианта за това; като равенството и двата отбора да спечелят са опциите. Залогът е проста печалба или загуба, в зависимост от това дали избраният от вас печели мача. Това е основен пазар за залагане на всички мачове по крикет, независимо дали е тест или T20 мач.

Залози на крикет

Топ Рънскорър

Един от най-уникалните пазари за залагания на крикет несъмнено е възможността да залагате пари на играча, който ще отбележи най-много рънове в мача. Той може да бъде невероятно доходоносен и залогът е печеливш, ако играчът, който сте избрали, отбележи повече рънове от всеки друг състезател в мача. Залащите могат също така да правят прогнози за най-добрия състезател за конкретна среща.

Топ Батсман

Друг специфичен залог за играчи в крикета е залогът на батсман. За този залог ще трябва да изберете кой играч смятате, че ще отбележи най-много голове по време на мач или серия. Можете да изберете всеки играч от всеки отбор. Тъй като този залог е по-трудно да се предвиди, отколкото просто да изберете кой отбор ще спечели мача, той има доста по-високи коефициенти.

Отбор на Топ Батсман

Ако не искате да направите залог за точния играч, който ще бъде топ батсман, имате друга опция, която улеснява избора ви. За този залог просто трябва да решите от кой отбор смятате, че ще бъде най-добрият батсман. Тъй като имате само две възможности да изберете, вашите шансове да спечелите този залог са много по-големи.

Дългосрочни залози в крикета

Подобно на всички други спортове, по-голямата част от състезанията по крикет предлагат дългосрочни пазари, които са много популярни и добър начин за поддържане на интереса към турнира. Играчите могат просто да заложат на отбор, който да спечели конкретно състезание и ако това се случи, тогава залогът е печеливш.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук