Zalozibg.com

Бонуси за спортни залози

Бонуси за спортни залози

Най-добрите бонуси за спортни залози

Конкуренцията между спортните букмейкъри е много голяма през последните години. Всеки сайт за спортни залагания се бори да привлече и да задържи клиентите, като им предлага разнообразие от спортни събития и високи коефициенти. Но не само това! Най-големият трик на букмейкърите да примамят нови играчи са бонусите. Офертите за спортни залози се редят една след друга в онлайн букмейкърите. Играчите им се предлагат много бонуси на спортни залози като единствено от букмейкъра зависи каква ще е промоцията. Много от букмейкърите имат по 2-3 или повече бонуса за спорт – разбира се, за да имат повече клиенти. В следващите редове ще ви запознаем с видовите бонуси в сайтовете за спортни залагания.

Бонус за нов клиент

Това е най-известният бонус на спорт в букмейкърите. Той се казва още бонус за добре дошли или бонус първи депозит. Не сме виждали сайт за спортни залагания, който да не предлага такава оферта. Бонусът за нов играч ви дава правото след регистрация и първи депозит да вземете дадена сума под формата на бонус. Например букмейкър Х предлага бонус 100% от първия депозит на клиента до 500 лева. Така при вашия първи депозит в сайта за спортни залагания, то може да вземете до сумата от 500 лева като бонус. Колкото пари вкарате, толковa ще получите като бонус до спомената сума.

Бонус за нов клиентИма букмейкъри с по-висок процент на начален бонус. Например 200% бонус за първи депозит до 1000 лева. Тук клиентът може да вземе цялата оферта при депозит от 500 лева. Ако вкарате пък 50 лева в акаунта си, ще вземете 100 лева бонус и т.н.

Бонусите за добре дошли в онлайн букмейкърите имат условия за разиграване. Например след получаване на бонуса, вие трябва да го превъртите на залози х 10 пъти. Да кажем ако сте взели бонус 100 лева, ще трябва да направите залози на стойност 1000 лева, за да може да изтеглите. Трябва да се запознаете с правилата на всеки бонус, за да може да го превъртите успешно и да изтеглите. Най-важните условия, за които трябва да следите, са: Срок, условия за превъртане, минимален коефициент на залози, всички пазари на спорт ли са включени и дали може да се използва кеш аут.

Бонус презареждане на сметка

Това е друг популярен бонус на спорт в букмейкърите. Големите компании за спортни залагания задържат клиентите си, след като предлагат бонус за презареждане на сметка. Най-често този бонус се праща чрез SMS или съобщение на и-мейла. Когато получите информация за стойността на бонуса, то в даден срок трябва да направите депозит и да се възползвате от промоцията. При тези бонуси също има условия за разиграване, които трябва да се спазят.

Бонус безплатни залози

Бонус безплатни залозиДруга известна практика на спортните букмейкъри за привличане на клиенти е да дават бонус безплатен залог. Например ще има условие да поставите известна сума на дадено събитие, след което може да получите бонус под формата на безплатен залог. Този вид бонус често няма условия за превъртане, а просто трябва да заложите с безплатните кредити.

Увеличени коефициенти

Някои букмейкъри предлагат като бонус увеличени коефициенти за определени събития или селекции. Да кажем, че над 2.5 гола в мача Ман Сити – Челси е 1.70 коефициент. Букмейкърът може да направи промоция и да пусне тази селекция на 1.80 коефициент. Също така може да се предлагат увеличени коефициенти на краен изход, гол/гол, хендикапи и т.н.

Бонус Права колонка

Още един популярен бонус на спорт. Тази промоция предлага определен бонус за направен залог права колонка от клиента. Например при печалба на права колонка от 5+ събития се дават допълнителни 10% към печалбата на клиента. Вероятно е да има и отделни бонуси за права колонка на футбол, тенис или друг спорт, като според броя познати селекции да получавате процент към печалбата.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук